63

Анонимен

преди 5 години

Може би България ще се оправи, когато започне да се управлява от изкуствен интелект.

62

Анонимен

преди 5 години

Не се казва "многоаспектен", а "мултиаспектен". Не са ли учили чужди езици? Замърсяват речта с български частици на речта.

61

Анонимен

преди 5 години

Предстои да.А дано запълните празните работни места с роботи та да престанете да влачите кафяви човечета на социални помощи от всяка воняща дупка на планетата Земя с някакви безумни политики как те щяли да работят,учат,чистят,правят дечица,ходят на училище и да плащат данъци за пенсии.

60

проблем ли виде?

преди 5 години

Проблемът е многоаспектен, няма рецепта-чудо," каза Мария Габриел.много важно откритие достойно за смях

59

Victimized

преди 5 години

Това политическо говорене стана противна за огромна част от хората. Световната политика се изразява в това да се създават проблеми, след което "спасителите" ни предоставят решение с цел нашата защита.Създадоха безброй войни, тероризъм и бежанци, за това бюджетите за армия големеят без съпротива от хората, създадоха "изкуствен интелект" който не е нищо друго освен алгоритъм който филтрира интернета, пак с цел нашата сигурност от вредни новини.Сложете си поне по читави представители, че направо.

58

дреме ми

преди 5 години

А дано и твойто го трансформират, че арабелата на ъгъла търси продавач за дюнерджийницата си!

57

Анонимен

преди 5 години

А ТЕЗИ 93 000 ЧИНОВНИЦИ - ХАЙЛАЗИ?КОГА ЩЕ СЕ СВИЕ ТЕХНИЯТ БРОЙ.

56

Анонимен

преди 5 години

И на какво се радва тая Гаргамел, че хората ще останат безработни ли, вместо да се бори със системата тя дошла да ни уведоми за некакъв си изкуствен интелект дето пращал по 6 000 имейла на ден под формата на фалшиви новини и се бори за неговото внедряване тая трябва да я съдят за кибертероризъм на най-високо ниво.

55

Анонимен

преди 5 години

И като ще се свиват работните места, защо са ви милионите мигранти?Създайте им нискоквалифицирана работа в родните им страни - да строят водохронилища, да засаждат гори и по този начин да се борят с климатичните промени, които ще ги изгонят от родните им страни.Научете ги да работят земеделие, а не да чакат на самолетите с помощи, които им изсипват храната, която се раздава на брой гладни гърла. Като при ромите, колкото повече деца, толкова повече помощи, толкова помвече мигранти към Европа.

54

Анонимен

преди 5 години

Поредната калинка.Изсмислиха и специална комисия, че да и намерят място - Дигитализация.Само като я видя ими е ясно колко има идея от ИТ.

53

благодарим ти

преди 5 години

Благодарим ти Габриелова, за нищото, което ти правиш!

52

Анонимен

преди 5 години

Напълно безполезен чиновник,правещ усилено НИЩО и получаващ огромна заплата!Работата и е да гледа с налудничава усмивка и да повтаря няколко безмислени мантри!И не е само тя!Тези "експерти" ни определят живота и в повечето случаи го правят по-сложен и труден!

51

ГАРГАМЕЛ

преди 5 години

Не съм съгласен с по-долу пишещите ...

50

Анонимен

преди 5 години

Да ти го на'лузи човек у мършавия и лъжлив nъpgyлнuk!!!

49

Тази

преди 5 години

безцицовата, рано сабалем - определено поличба или липса на възпитание!

48

до 71

преди 5 години

Не съм съгласен с теб -- защото най-големия успех в програмиране на Боче е програмата ,,донеси ми пръчката ,,към кучето му което е поне 3-пъти по здраво стъпило на земята от този ,,лебед ,,брюкселски хипер кибер отнесен в розови фантасмагории..

47

Kалинка

преди 5 години

Тази герберски калинка взема една торба пари за да говори празни приказки. Кажи ни бе моме, с какво твоето евродепутатстване помогна на българския народ да живее по добре.Аман от празнодумни тикви.

46

кибер коза

преди 5 години

Първо писах и после прочетох по-долните коментари при което въздъхнах облекчено ,че повечето хора мислят за ,,мадамата,,като мен.... с какви трудови стажове е ,хубаво учила е на стаж е била някъде и хоп по всички телевизии да ни разказва отвлечени приказки ...някаква напудрена и набързо изтипосана пред всички история.... отделно така прокламирано електронно бъдеще ни се представя в някаъв налудничав екстаз твърде едностаранчиво -- аз виждам толкова недостатъци, че хубавото му изчезва мигом.

45

кибер мотика

преди 5 години

Таз нахъсена дама хич не знае къде е--еврото и лайфа са и бъгнали мозъчето -- половината Б-я и всичко на село е в каменната ера тя ми говори като футуролог какво ще бъде ,стигнахме до там за бълнуване пари да се вземат и то милиони--малко съм си расист и се питам не можеше ли да е някоя Мария Петрова ,Тодорова ами нашите интереси се защитават от хора който си карат лайфа в Брюксел и изобщо не ни подхождат по бит и манталитет , а и все повече се отдалечават и за финал скоро мотиката няма да стан

44

dmx

преди 5 години

Изкуственият интелект на този робот е програмиран от лицето Бойко Борисов, автор на забележителния труд Психофизическа подготовка на личния състав и читател на Винету. Ето какво се е получило.