12

Стоян

преди 5 години

Кога Анкара ще пусне червена бюлетина до Интерпол за задържане на МБС, Кахтани и задържаните в СА 18 човека ?Дело с обвинение на МБС може да отвори вратите на ЕС за Турция

11

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 5 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГО ОБИЧАТ!!!!!!ЕРДО Е НАШАТА ГАРАНЦИЯ ЗА СВОБОДЕН ЖИВОТ!ЕРДО Е НАШИЯ СИГУРЕН ГРЪБ!ЕРДО НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАДЕ КОМШИИТЕ СИ .ЕРДО , НАИСТИНА ТЕ ХАРЕСВАМЕ И ОБИЧАМЕ!!!

10

Ха-ха

преди 5 години

До ТъпанарЕ па нищо чудно да си прав-напълно е възможно турските служби да са изработили саудитските и самия Кашоги.Примерно мадамата да го е пришпорила за сватба и той да е бил принуден да иде в консулството за въпросния документ,въпреки че не е горял от желание да общува със сънародниците си.Нещо като историята с преврата.Впрочем,в селото на майка ми има такава дума-накъсметявам,накъсметяване.Ердоги може и да е накъсметил работата,ха-ха.

9

Анонимен

преди 5 години

Аматьорщина,убийство в посолство!!Вместо да пратят в 15 главорези ,саудитците са могли да отстранят Кашоги с помоща на един добър снайперист!

8

Тъпанар

преди 5 години

До Ха-ха"Беше невероятно голям късмет..."Бе да ти кажа, вече започвам да си мисля, че никакъв късмет не е. Дали не е било чрез натиск от султана...

7

Ха-ха

преди 5 години

Турция ще се опита да изцеди всичко възможно от случая "Кашоги"!Беше невероятно голям късмет саудитските некадърници да го убият по тоя абда.лски начин.Да видим дали турците ще успеят да го използват добре!

6

NoName

преди 5 години

Нищо няма да стане НИЩО.. богатите и власт имащите не ги ловят закони... законите са за простолюдието

5

до привет от германи

преди 5 години

Въпреки международният натиск заради убийството на журналиста Джамал Хашоги, Саудитска Арабия сключи споразумения за над 50 милиарда долара с международни компании в рамките на ивеститорската конференция в Рияд тази седмица. Сред компаниите, които ще си партнират с Aramco са американските петролни дружества Halliburton, Schlumberger и Baker Hughes. Френската Total и южнокорейската Hyundai са също сред останалите сключили споразумение със Saudi Aramco.

4

Анонимен

преди 5 години

Кога лицемерното западче ще санкционира Саудитска Арабия?

3

Анонимен

преди 5 години

"Една от хипотезите е, че тялото му може да е било разтворено в киселина."Няма начин да не са останали от по-трудно унищожимите следи- зъби, коронки. Невъзможно е да унищожиш напълно човешко тяло на възрастен безследно.

2

ай сиктир

преди 5 години

Не аудиозапис, а и видео да имат краварите и пуделите им пак ще си затворят очите и нищо няма да предприемат пък камоли санкции. Доколкото си спомням комшиите са го казали, че "интереса клати фе.а".

1

Анонимен

преди 5 години

Инглизите няма ли да наложат санкции на СА и да прекратят продажбата на британски оръжия?