47

Анонимен

преди 5 години

Ай дееее! И този изпълзя! Ужаст! Аз гладни не познавам. И чичо ми дето пропи дори водомера си не гладува. Къде ги има гладните?

46

уф, аман

преди 5 години

До Ънонизен 55ИнтелигентО, в тайгата много трудно ще бягаш "гол". Голи сте бягали твоята селендурска фамилия, докато най-после *** ви метнаха по един дочен комбинезон, та нормалните хора да не ви гледат мърлявите срамотии. Наръчникът ти е правен от невежи като теб.А държавата, за която пак неграмотно лъжеш, че има 400 години история, успя за действителните си 248 години (1776-2018) съществуване, да направи такива добри и гадни неща, каквито други държави не можаха за 1337.Учи, бе!

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55А ти, представителю на най-тъпата част от народ, лежал 500 години под турско робство, след 200 години гръцко, защото брат е предавал брата си, убивал е или се подписвал под султански указ за убийството на най-светлите си чеда, и дори сам си ги е застрелвал в челото, а сега най-лицемерно продаде държавата си и благата и на европейски и задокеански лешояди ... И не знаеш, че ИМПЕРАТОРЪТ от "тайгата" премахна феодализма през 1861 г.- 4 г. преди янките да премахнат РОБСТВОТО!

44

Анонимен

преди 5 години

Най-точната сентенция през последните десет години - ""Това правителство пада, когато е сигурно, че пак ще го изберат"!!!

43

На луди ни направиха

преди 5 години

Повсеместна корупция и кражби, високи цени на храна, гориво, електроенергия, повишение на данъци, вдигане за застраховки, раздаване на парични бонуси за сринатия търговски регистър, липса на сигурност, сринато здравеопазване, продажба на паспорти и гражданство, разградена държавност и лобистки закони. На всичко това ГЕРБ, патриотите и Марешки му казват просперитет на България.

42

Анонимен

преди 5 години

Зщо тук нищо не се споменава за протестите в Казанлък, Видин, Перник, Варна и други градове на страната. Пълно мълчание на медиите устите са запушени с пари от ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 5 години

Най-хубавият народ с най-хубавоте песни, с най-старата култура, заобиколен от най-хубавата природа, най-добър и търпелив е доведен до просешка тояга от някакви долни и завистливи същества, служещи си с пари! Някакви хартийки! Хора, чиято история е 400 години или други бягали голи в тайгата и били крепостни селяни до 1917! На тях ли се кланяш народе мой?! За някакви долари и рубли! Ти си народът на Орфей! Народът на Симеон и Лъвски! Не може да спиш вечно! Ставай и реши съдбата си сам! Не слугувай

40

Уф, и тоз

преди 5 години

ИЗПЪЛЗЯ!! И всички ПОДСМЪРЧАТ( забележете- от БСПто!!!)" горките ни деца- вчужбина!"""Ами като подсмърчате, шо не дадете ПРИМЕР с някое ВАШЕ БЕСЕПАРСКО ОТРОЧЕ ето- учи в България, работи, живее в БЪЛГАРИЯ!Кога жалващите се от БСП ще кажат КЪДЕ са техните деца?НЕКА да учат, работят и живеят на Запад и в САЩ- НИКОЙ не завижда: но да не НАСТРОЙВАТ и да не ходят из страната да изнасят речи БЕЗ СМИСЪЛ; само да излъчват ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. ПОзнахте ли се?

39

Анонимен

преди 5 години

Отидох на протест като мислех, че ще протестираме срещу Бонусфалуса и високите цени на бензина! Като видях старите муцуни и веднага си тръгнах! Спрете да си правите реклама нафталини! Опорочавате всичко!

38

сс

преди 5 години

Няма да се плашите ... Лошото тепърва предстои :)

37

месара

преди 5 години

от платени протести, за нормалните хора не остана място където да протестират (ако има за какво)! другарката провокаторка "спасителката" нинова се е разпростряла из държавата!

36

Анонимен

преди 5 години

Лупи нали източи Кремиковци и сега го е страх да не дойде и неговия ред да отговаря пред съда.

35

Анонимен

преди 5 години

Днес е денят за срамуване! СДС дойдоха за да правят демокрация, но създадоха анархия! След тях се върнахме към диктатура, но не на пролетариата, а на мафията. Животът ни мина в преходи и рИформи и прогонихме децата си, затворихме се и нямаме нито надежда, нито време да я сбъднем!

34

Анонимен

преди 5 години

"Русофили за смяна на модела" се редят под балкона на Борисов,....власт им се иска, че Кремъл ги натиска !

33

Анонимен

преди 5 години

Същите тези които сега протестират да си припомнат преди 30 години как виреха двата пръста и рипаха на члена на драгалевския ***...н..гал. По онова време бях 15 годишен и много добре си спомням навалицата по цариградско шосе и скандиранията Стани Да Седнем. Защо сега същите тези реват като Вдовици за ... Няма да ревете а вземете по едно въже и се обесете. Защото заради такива като вас аз и моите деца сега патиме.

32

До 45

преди 5 години

Усещам,че си от некадърните ***.

31

Анонимен

преди 5 години

Ало Ваньо, шест апартамента от тъщата, тефтерчето на Златанов, странно загинали вещи лица, Гинки, Минки, платени от държавата дупки за десетки милиони, острови, хасиенди, мис ***, калинки, конвенции, пактове за миграцията, фалити на застрахователи, глоби за всичко, щавене, поскъпване в пъти на всичко...Какво ли наистина искаме?Да се гръмнат, крадците нагли, гербави!Това искаме от тях! Достатъчно ли е?

30

антиджендар

преди 5 години

Азвимразабезплатно

29

Анонимен

преди 5 години

ОСТВКА на джендар-мафията.

28

Какво искат пак?

преди 5 години

В България си е идеално. Не е хубаво само за грозните, глупавите и некадърните. Те винаги и навсякъде са зле и все някой друг им е виновен.А красивите, умните и способните винаги са добре. Печелят и живеят добре без значение дали са в чужбина или в България.Некадърниците и в чужбина да отидат и в най богатата държава да отидат пак са си мизерници и винаги са на дъното на социалната пирамида.