154

Пурку

преди 5 години

Американската колония Европа ще финансира колониалните сили на САЩ, на своя територия.

153

Прокопий

преди 5 години

Тръмп хем го сърби, хем го боли. Искал да помага на Европа, ама тя да си набавяла вазелина пък той да го размазвал.

152

Ели

преди 5 години

"Зелен диамант", "Ислямска дъга", Каблешково в БГ.човек да се пръсне от щастие.

151

УМЕН

преди 5 години

Тръмп се държи като нагъл американски бизнесмен. Той си е такъв. Но ЕС няма никакво бъдеще с "мъдри" ръководители като ялококошката Меркел и геронтопетлето Макрон. Сетил се той армия да прави след като повече от четвърт век с Германия хранят армия от мангалоарабски търтеи, чиято численост в последните пет години се удвои. Тръмп не му е виновен за това.

150

Анонимен

преди 5 години

Колко мъдро и умно, а? Казано от Макрон. Франция до 10 години ще бъде мюсюлманска държава с ядрото оръжие. Някак си като бял и българин нямам илюзии, че френските войници ще защитават про-европейски позиции. Но напълно очаквам някоя щастлива сутрин да постъпи директива към българите "приемайте исляма или ще пуснем една френска атомна бомба над София". Демографията определя интересите на една страна. Няма как страна, в която в следващите 10 години белите ще са малцинство да бъде европейска.

149

Анонимен

преди 5 години

Франсетата не могат да ги накарат да говорят друг език посмъртно , вие обсъждате обща армия. Европа няма никакъв шанс да изглади различията си особенно когато дойде време да се плаща. Колкото и да е иронично само парите на САЩ държат НАТО живо а с това и Еропейския съюз. Иначе отдавна да се се изпокарали.

148

Анонимен

преди 5 години

Кой ви излъга че Германия е свободна страна.Тя си е окупирана от САЩ . Никой няма да им позволи да имат реална боеспособна значима армия. В момента в който Европа се опита да стане независима от САЩ ще разбере колко скъпо е това особенно в техническо отнощение. Сателити, ракети винаги са били под котрола на САЩ. Да. Могат да организират нещо като жандармерия за борба с емигрантите.

147

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на агент Тръмпович е като имигрант във Русия или като затворник в САЩ

146

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми например неотдавнашния конфликт Меркел и холандците с Ердоган.

145

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ като са 80% европейци,защо са вършили неща против европейците?Долу има преписано от Уикипедия какви ги е вършило Гладио и други натовски групи из Европа,страдали са невинни хора,европейци?

144

Анонимен

преди 5 години

НАТО влизат държави,които не са европейски,нямам в предвид щатите,а други държави,на които не винаги съвпадат интересите им с европейските интересиСериозно ли?И кои са тези държави?

143

Анонимен

преди 5 години

До DidoНе можем съвсем без щатите,трябва да се договаряме с тях,но и не искаме и слаба Европа,разидинена Европа,която не може да защити интереса си и всеки който реши да може да си прави атентати из Европа и стресира хората.

142

Анонимен

преди 5 години

натовците не защитават европейците-Ами натовците нали са 80% европейци бе, дъбил!

141

Dido

преди 5 години

До 1ъ - да сложиш америка и мир в едно изречение, показва изключителна глупост от твоя страна!!!Америка е основния източник на войни по целия свят от Втората Световна Война насам!Тръмп ясно показа, че цели разделение на Европа и разпадане на ЕС!Директно призова Макрон при предишната им среща Франция да напусне ЕС.Колкото по-бързо ЕС се отърве от влиянието на САЩ, в толкова по-добър свят ще живеем!!!!

140

преди 5 години

2:0 за Тръмп. Не ми е приятно да го призная като европеец, но ето фактите:1. Европа капитулира пред митата на Тръмп за две седмици.2. Европа ще капитулира и за раксите в НАТО. Тръмп говори за реални неща, Макрон изявява желание да има европейска армия която в момента не съществува. 3. Америка гарантира мира в Европа. Това е факт без значение дали ни харесва или не. Европейските гении имат върху какво да разсъждават. Надявам се поне сега да се напънат малко в правилната посока.

139

Анонимен

преди 5 години

Нека да оставят НАТО,но в НАТО влизат държави,които не са европейски,нямам в предвид щатите,а други държави,на които не винаги съвпадат интересите им с европейските интереси,паралелно да направят една европейска армия,която да е в полза единствено на европейските интереси,не само за защита на гражданите,но и при бедствени ситуации,бежански вълни и други подобни.

138

Щерю

преди 5 години

На Макрона май му увисна макарона...

137

Анонимен

преди 5 години

Недоволен е понеже рафал загуби бая зделки от Ф 35 в европа .

136

Анонимен

преди 5 години

Европейците не могат да защитят интереса си,именно защото нямат собствена европейска армия.Тази армия е необходима,ако трябва да се създаде паралелна такава армия,защото натовците не защитават европейците,а собствените си интереси и цели,които не съвпадат с европейските.

135

Анонимен

преди 5 години

За бежанците си има решение стена и противо пехотни мини .а тия дето са се домъкнали да се натоварят на кораби и обратно по родните кочини