14

Анонимен

преди 5 години

Тоя е изперкал здраво.

13

Скептик

преди 5 години

Медиите са под контрола на службите и дават само тази информация, която е удобна. Ако има някой *** да им плаща. Можем да гарантираме, че абонати на подобни новини ще бъдат БИТИВИ, НОВА, КАНАЛ 1, ЕВРОКОМ, БЛУМБЪРГТВ.....БНР, ДАРИК, ФОКУС......Лошото е че ще се плаща и с бюджетни средства.

12

Анонимен

преди 5 години

Аз не ползвам социални мрежи, махнах компютъра и скоро ще хвърчи телефона и интернета. АЗ СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК И ЖИВЕЯ ПЪЛНОЦЕННО.

11

Анонимен

преди 5 години

Къф е тия каменен телефон от праисторията, бе?

10

мара-дона

преди 5 години

Когато (социални) медии се управляват от либерасти, последното нещо, което ще намерите в тях е качествена информация!

9

Венчо

преди 5 години

Какво ще е бъдещето не знам? Сега ще четем само лъжи. Ненормалник.

8

Сега светна ли се 4?

преди 5 години

Стана ли ти ясно?

7

Анонимен

преди 5 години

Дори само този сайт, dnes, съхранява над 10 cookie-та от теб, както и всяка реклама, която виждаш тук и могат (но дали го правят) да анализират неща за теб на базата на скор карти и МЛ, каквито ти сам не искаш да признаеш пред себе си.

6

до 4

преди 5 години

Да не говорим колко пиратски книги има (PDF, EPUB). Но ти явно си смотан.

5

до 4

преди 5 години

Има сумати информация за различни науки, има сумати учебници, има сумати научни трудове онлайн. Но ти явно не си ги открил.

4

до до въй

преди 5 години

А ти какво търсиш и какво мислиш, че можеш да намериш ... в една компютърна мрежа

3

до въй

преди 5 години

Преди 10-15 години в нета можеше да намериш такава. И сега има, просто има и много дезинформация, което затруднява търсенето.

2

Дон Карнаж

преди 5 години

Нещо се бях подлъгал и аз че има качествена информация в нета. Рядко и не си струва. Книгите са на по-високо ниво. Много англота са обучени да говорят все едно са интелектуалци, но това са всякакви шмекери. Разтягат информация, правят безкрайни постинги и мисли които казват малко.. и то нарочно. Всички си мислим че сме на някакво ниво в нета но е измама. Книгите си останаха книги и сега отново някои хора ги четат и някои не ги четат. Повечето информация в интернет отстъпва

1

въй

преди 5 години

щях да попитам дали ни заплашва, но сега се сещам, че просто най-накрая изплю камъчето защо няма качествена информация в нета от години. ако въобще някога е имало?