7

ааа

преди 5 години

руснаците ужасно много подкрепят Brexit-а и го смятат за ужасно смешен дори. Може би смятат, дори, че с това наименование им правят скрита реклама на Brics, обаче на мен резултатите въобще не са ми смешни. Според мен без Великобритания Европа твърде бързо се фашизира и започват тенденции в една такава посока, която иначе Великобритания като активен участник във ВСВ спира по презумпция. Мисля, дори, че положението е нетърпимо, но може да стане и по-зле, ако се следят статистистиките

6

ааа

преди 5 години

още един референдум и се връщат в Европа. And calculate the reunion.те това си го знаят

5

popa ot razgrad

преди 5 години

политиците са поставени там на върха за да вземат критични решения за бъдещето на държавата...референдум се прави за това как да изглеждат автобусните спирки или как да се казва градския парк...не може да правиш референдум за жизнено важен въпрос който засяга бъдещето на цялото общество...един селянин не може да прецени това...за какво са тогава политиците??

4

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът на Джо е свързан с доста наемане на евтина ръка от източна Европа и след Брексита ще трябва да плаща минимума от около 8 паунда и няма да може да шикалкави на ангро. За това е цялата врява ама няма да му стане! Инак всичко си върви по медец и масло и след брексита ще бъде още по добре защото няма да има брюкселски тъпизми. Англия си знае работата!

3

Анонимен

преди 5 години

Първо да осъдят Борис Джонсън че ги излъга и подведе, а после да мислят за референдум.

2

Анонимен

преди 5 години

А след това трети и четвърти. След 2 от 3 ще се търси 3 от 4, а ако не ще трябва някой да е виновен. "Скипал воскресе" не донесе нужните приходи и сега се търси паконегров театър от висша класа.

1

NoName

преди 5 години

Абе накрая ще си признаят, че Брекзит е фундаментална грешка ама докато това чучало Мей е на трона Англия не я чакат слънчеви дни...