21

SpaceX

преди 5 години

24 А защо полицията да те пзи теб , с какво си повече.

20

SpaceX

преди 5 години

21 Тъпче нали парите в тези банки са пак твои, нали и ти искаш лихва. Тя да не е дар от бога. Някой трябва да я заработи.

19

Анонимен

преди 5 години

А защо трябва полицията да пази евреите от народната любов? Тези евреи станаха като паметниците на червената армия. Трябва да ги пази полиция ..

18

Анонимен

преди 5 години

Сетила се бабата....султанът я предупреждава още от преди две години...

17

Анонимен

преди 5 години

Сега подгониха другите семити - арабите.

16

еврей гнусни !

преди 5 години

заробихте ни с вашите централни банки !корпорациите ви изнесоха работните ни места и ни докараха до просешка тояга !организирахте ни "бежанска" вълна !унищожихте моралните ни ценности с толерастията си и хомосексуалните си "ценности"ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ ДО КРАК ГНУСНИ ЛИХВАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

k

преди 5 години

До АнонимеН"НО ЗАЩО ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ НАТО :D ЗА ДА НИ ЗАВЛАДЕЕ РУСИЯ ЛИ!"гнисна еврейска *** !ние Българите сме братя с Руснаците и не се боим от Русия !а САЩ и 6000-ния им окупационен корпус който хрантутим ние Българите ги ненавиждаме !!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Либерални мушмуроци, не разбрахте ли, че колкото и да цензурирате хората, колкото и да криминализирате антисемитизма, колкото и да се опитвате да индоктринирате децата в училище, няма как да промените мислите и съзнанието на хората в ерата на интернета? Освен това тоталитарните ви методи и забрани единствено постигат обратен ефект.

13

Анонимен

преди 5 години

Скъпи еврейски приятелчета всичко се заплаща рано или късно.това е универсален закон и не подлежи на промяна

12

АнонимеН

преди 5 години

До oЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС !! НО ЗАЩО ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ НАТО :D ЗА ДА НИ ЗАВЛАДЕЕ РУСИЯ ЛИ!

11

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Едуар Филип са срам за немците и французите. Тези две някогашни велики нации се превърнаха в посмешище. Наскоро един немски политик от АзГ каза нещо умно: няма как да те уважават, след като ти самия не се уважаваш. И действинелно, Франция прие половин Алжир и въпреки това алжирците изпитват омраза и се отнасят с неуважение към френския народ. Същото можем да кажем за мюсюлманите в Германия. Просто Франция и Германия изглеждат жалки отстрани с тяхната либеращина.

10

o

преди 5 години

До Анонименот къде на къде ще приемаме "бежанци" !!!???България е нашия дом и само ние Българите решаваме кой ще приемем в дома си !!!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Arbeit macht frei! Така трябва да бъде!

8

Анонимен

преди 5 години

Клатят и се краката и естествено пристана на недосегаемите, та еле благоволят да изкара още 3-4 мандата.

7

Анонимен

преди 5 години

"Когато държави като България и Дания извършваха чудо по време на ВСВ, предците на Меркел захранваха пещите със семити."Между другото и България, и Дания в момента са против приемането на бежанци. Дания официално обяви, че тази година ще приеме точно 0 бежанци от квотната схемна на ЕС. Мисля, че Германия не е в позиция да ни сочи за антисемити по обективни причини. В правото си сме да възпираме нелегалната миграция и никой гък не може да ни каже.

6

АнонимеН

преди 5 години

ТЕЗИ КАПЕНЦА СЕ СЛАГАТ НА ГЛАВАТА ЗА ДА СЕ КРИЕ ПЛЕШИВАТА ЧАСТ ;D

5

АНТИ

преди 5 години

Еврейски приказки за Лека нощ !

4

Абе

преди 5 години

Тия на снимката защо си слагат чинийката на главата, като си изпият кафето?

3

Анонимен

преди 5 години

Когато държави като България и Дания извършваха чудо по време на ВСВ, предците на Меркел захранваха пещите със семити. Сега Меркел се прави на първа филантропка, а подчинените на Меркел медии като дойче веле се опитват да ни изкарат нацисти задето не сме пускали през границата си от ония другите нелегални семити с брадите и ножовете. Смешни са немците с напъните си.

2

Анонимен

преди 5 години

Едно си баба знае, едно си баба бае. Ако Хитлер е рушителят на Европа, то Меркел е нейният палач.