24

Анонимен

преди 5 години

България е в челото по затлъстяване в света и заема 30 място. Най-голямо е затлъстяването сред служителите в администрацията, съдебната система и МВР.

23

Анонимен

преди 5 години

Берем плодовете на Боко за правосъден министър. Некадърната тетка се провали на президентските избори и мутрата я набута в министерството без грам понятие какво управлява. Само в министерството на европредседателството на Лилянчето няма проблеми- Австрия върши работата като европредседател, а на Лилянчето заплатката си тече всеки месец.

22

до 22

преди 5 години

Ам искай и ти бонуси ве ***. Ти си де насадил да бачкаш за 400 лв. Тез дет аме тарикати бачкаме за 10 по толкоз

21

Анонимен

преди 5 години

Ц. Цачева сега ли е узнала?Как така подопечните и си раздават бонуси, тя не знаела и сега ще прави проверки.Как се раздават държавни пари в БГ???

20

Анонимен

преди 5 години

Какви бонуси си раздават ей- така между другото?!Хората цял месец яко работят за 400лв, други получават заплати и бонуси между другото през октомври. Сега ще вземат и 13. заплата и Коледни бонуси, нали?! Какви пари са това, откъде, чии?Държавата вече разпръсква безразборно пачки наляво- надясно, а народът се гърчи от глад и болести.

19

Анонимен

преди 5 години

Кога народа чрез бюджета ще започне плащането на Алексей Петров заради ***.оти.зма на Октопода на Цвъки Ушев . Да каже Собственика на ГЕРБ , комуниста Бойко Методиев Борисов !

18

Анонимен

преди 5 години

"Правосъдният министър Цецка Цачева разпореди проверка заради тлъстите бонуси, които са раздадени в Агенцията по вписванията и се зарече, че ако има нарушения, ще е безкомпромисна."Като за начало вземи си подай оставката, че за нищо не ставаш.

17

777

преди 5 години

Шефката на агенцията каза, че иска да стимулира служителите да работели...ама те там са за това за да ралотят за нас, а не да пият кафета, нещо все едно вкъщи им ходим да им досаждаме!

16

Анонимен

преди 5 години

Оная кметица от Младост За колко за 50000 лв я направиха на Нищо А ти я откраднаха 600 хиляди и нищо Номерът е като крадеш да дадеш и на другите малко

15

Анонимен

преди 5 години

ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA.SAEDINENIETO PRAVI SILATA.GERB1930 godina.HIMN"SHumi Mariza".AzBukata predi1945 godina ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

14

Инженер

преди 5 години

Дълбоко се съмнявам, че IT-та, отговорни за техническата част на регистъра не са уведомили своевременно някой от "шефовете" за очакван проблем. Но неуките не вярват на инженерите, а и ги е страх от по-горното началство. така, че не наказвайте тези, които са си вършили работата.

13

Гашо

преди 5 години

Браво. Нека да има бонуси, идат празници. Кво хейтите тука, искайте си и вий бонуси от шефчетата дет им изкарвате мерцедесите пурите и любовниците. Май завиждате само на хората които са работили усърдно.

12

nekoj

преди 5 години

Имаше ли 'срив' - имаше! Не работеше ли системата - не работеше! Страдаше ли бизнеса - страдаше! Кой носи отговорност? В една иерархична система - колкото по нависоко си (и съотвено по добре заплатен заради тази отговорност) толкова по голяма отговорност носиш съответно (защото не си си свършил работата тези под теб да си я свършат). Но така не е при Герб... Отговорността се поема от най ниския в системата - в сучая сигурно някоя чистачка 'бутнала' кабела на сървъра...

11

Професор

преди 5 години

Мачкай Цеца комунистите. Само Герб да живее генерал Борисов!

10

Божееее

преди 5 години

Никога няма да се оправи тази държавица...

9

СКАНДАЛ

преди 5 години

ДЪРЖАВАТЕ СЕ ТРЕСЕ ОТ ЕЖЕДНЕВНИ СКАНДАЛИ ! ДО КОГА??

8

Анонимен

преди 5 години

И това недоразумение министър го назначиха.

7

Анонимен

преди 5 години

Недейте така. Паричните награди са за успешния срив в системата на Агенцията по вписванията.

6

Анонимен

преди 5 години

А Цачева кой и за какво я наказа да си размърда безполезния ***. Като разбира от компютри що не е почнала работа в търговския регистър за да не стават сривове ами е назначила там неграмотници, не се ли чувства длъжна да накаже себе си и да си даде оставката.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3 Хибрид между Торбалан и Гаргамел.