49

Пурко

преди 5 години

До ОСТАППетелът е пръв.

48

Румен

преди 5 години

Българският *** още пита кое е първо ,якцето или кокошката,а хората кацнаха на Луната преди 50 години. Ама,на *** и това не му се вярва.Ама,никой не го пита в какво вярва. ..

47

ОСТАП

преди 5 години

АБЕ ХОРА ! АЗ ПИТАМ КОЕ ПЪРВО -КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО, А ВИЕ СТИГНАХТЕ ДО ВИША МАТЕМАТИКА. КАТО Е ТОЛКОВА УМНА МАШИНА ДА ОТГОВОРИ НА НАЙ ПРОСТИЯ ВЪПРОС.И ЩЕ Я КРЪСТИМ "ПУРКО".

46

Аз НЕ разбрах

преди 5 години

Джитиато ще ми върви ли ся на тои компутер или да не си го взимам ?

45

Анонимен

преди 5 години

Купчина отлачалници събрани тук...

44

Анонимен

преди 5 години

43Не съм скиптичем кум твърдението ти, *** се изграждат нови връзки в мозъка, а в това, че памет не била в мозъка на човек. Къде е тогава?

43

х

преди 5 години

До АнонименПърво - това не е твърдение а факт !на всеки 3-4 дена невронните връзки в мозъка се променят. Това означава че твърдението на еврейската офицялна наука че знанията и личността ни е "записана" в невронната мрежа на мозъка е тотално невярноСпомни си за феномена "дежа ву" - почти всеки човек го е изпитвал - този феномен доказва че понятието време съществува само в нашите представи, в реалния свят време няма а къде се съхраняват знанията ни аз не зная - не е в мозъка със сигурност

42

Гoшу

преди 5 години

Тия учени никакви ги няма. Да го хващат тоя компютър да играе на борсата и да вади кинти, тогава ще се разбере колко е аналитичен и умен :)

41

Анонимен

преди 5 години

До 16Първо - Твърдението от е... Трудно доказуема и тотално му липсват аргументи. Второ - А къде се "съхраняват" спомените?

40

Анонимен

преди 5 години

Умни, колко да сме умни хайде да видим възраста на Homo sapiens и на *** и тогава да кажем кой е по умен!

39

икономист

преди 5 години

До Анонимен 38Не си прав! И животните имат разум, но разликата е там, че нашият разум е по-съвършен от техния, т.е. по-висш! И това е благодарение на много дългата ни еволюция, и многобройните проблеми и предизвикателства, с които сме се сблъсквали. Обаче около нас има видове, които са още по-стари, и понеже ние имаме най-големия мозък сред бозайниците, е наш дълг да се възползваме от това си предимство, и да вземем това, което можем за себе се от нашата майка природа. Да изучим насекомите!

38

Анонимен

преди 5 години

Човекът не е само мозък, има интуиция, чувства, предчувствия, понякога предсказания. Общо взето човекът има разум, това което не се казва. Защото те и животните чувстват и мислят, но разум нямат.

37

Анонимен

преди 5 години

до 31 И това отговорът за кокошката и яйцето е измислен не от сценаристът на филма 'Г-н за един ден" , а от самия Тодор Колев!Велик!

36

hypocritical bastard

преди 5 години

До к - чували ли сте че хората използват само 10% от мозъка си ? Това разбира се не е вярно , в играта на федербал например , мозъка освен това да мисли на къде ще прати перото , трябва да изчислява и скоростта и положението на перото , положението на всяка част от тялото и да управлява всеки един мускул в него като същевременно обработва информацията от милионите нервни окончания и всичко това подсъзнателно.

35

икономист

преди 5 години

Всъщност, май не е и нужно "изкуственият интелект" да достига нивото на човешкия интелект. Могат просто да се направят малки програмки, които да управляват отделните човешки дейности. Например в производството на стоки, в осъществяването на определени услуги...има достатъчно повтарящи се дейности, които могат да се автоматизират. Като цяло на нас хората, рядко ни се налага да употребяваме в ежедневието си и на работното място, особено сложни модели на мисловна дейност.

34

Анонимен

преди 5 години

до 32 Муахаахаха...значи щом машина не може да копира даден спорт, значи спортът е по- сложен от шаха? Викаш още не са измисли роботи да играят по-добре от Меси и затова футболът е по-сложна игра от шахмата?Ще се попикая от смях с теб.

33

Анонимен

преди 5 години

до 27 Това е число житни зрънца на 64-тото квадратче побиращи е в една влакова композиция обикаляща Земята по Екватора. Смятал съм го в 8-ми клас. И знаеш ли как? взех една кибритена кутийка и я напълних с житени зрънца. Разбрах колко се побират в тази кубатура на кутийката и оттам е лесно..стига да можеш да смяташ добре в 8-ми клас.

32

к

преди 5 години

До Анонимен"А аз говоря от 2 часа че изкуствения интелект не може да се самоусъвършенства и да надмине интелекта на човека."а пък аз говорех за шахаевреите възлагат надежди на компютрите за да контролират хората в САЩ например планират да заменят държавни служители с компютри - контролът върху хората се осъществява от държавните служители, евреиските банки още нямат собствена полиция и собствени закони ... все още ....ако замениш държавните служители с компютри получаваш тотален контрол

31

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАПТодор Колев го е отговорил това: "Кокошка отвсякъде може да долети, яйцето не може."

30

Анонимен

преди 5 години

до 29 Разбрах! Не ставаш за уййй, камо ли за разговор.А аз говоря от 2 часа че изкуствения интелект не може да се самоусъвършенства и да надмине интелекта на човека.