16

Анонимен

преди 5 години

Това не е eвроатлантическо дрогарко Захариева и не отговаря на евроатлантиеките ценности за които ни говориш от 5 тодини насам, кога излъга сега или тогава ?

15

Анонимен

преди 5 години

Когато тръгнат скакалците най-малко ще ги интересува дали сме подписали някакъв пакт. Ако го подпишем обаче можем да разчитаме на помощ от всички подписали го.

14

Шнорхел

преди 5 години

Да Заповядайте всички ние и без това си тръгваме

13

А бе

преди 5 години

До Анонимен"Захариева е калинка и то много кухо парче"Да,обаче компенсира с наглост и упоритост.

12

Анонимен

преди 5 години

Захариева е калинка и то много кухо парче.

11

Майтапчия

преди 5 години

Баце ако иска,нека си населва острова с аборигени!На нас не ни трябват,имаме си предостатъчно местни такива.

10

Анонимен

преди 5 години

Как ви се струва да направим дискусия дали да взривим всичките си мостове в държавата? Кому, по дявoлите е нужно въобще да обсъждаме такава очевидна идиoтщина?И да ни успокояват, че решението нямало да се вземе с лека ръка?Защо изобщо трябва да се мисли над нещо очевидно за ВСЕКИ българин със здрав разум?

9

Ха-ха

преди 5 години

По-скоро бих повярвал на гърмяща змия,отколкото на Захариева!Тая соро.соидка е в състояние да изплюе всякаква отрова.Затова-силен натиск върху властта!Тоя пакт(за миграцията) НЕ ТРЯБВА да бъде подписван в никакъв случай!Истанбулската конвенция е росна китка в сравнение с Маракешкия пакт-убиеца на бяла Европа!

8

Неспокоен

преди 5 години

Пакт не щем!

7

ай сиктир

преди 5 години

Аде нЕма нужда точно тая па.ка да ни успокоява. При самия факт, че САЩ не са съгласни говори много да опита да успокои Тръмп в нещо си. Най-много да и се изсмее, ако изобщо и обърне внимание досущ като на суджука преди няколко седмици.

6

Ъхъ

преди 5 години

То затова редица демократични държави начело с сащ отказаха!!

5

Анонимен

преди 5 години

Щом не узаконява митрацията какво прави този докуменнт от ООН ? Захариева не се ли чувства длъжна да покаже тоз документ сега за да видим кой лъже и разпространява фалшивите новини ?

4

мак

преди 5 години

Доколкото знам пакта не са само тези точки, които споменава Захариева. Те са в интерес на всяка държава поотделно, факт, но защо З. не споменава други, които не са чак толкова прекрасни?

3

Анонимен

преди 5 години

А защо ние трябва да дискутираме нещо за миграцията в парламента нямаме ли си свои проблеми достатъчно, кой натисна Захариева да лобира за чужди интереси да бъдат обсъждани в един суверенен парламент.

2

месара

преди 5 години

този път някой ще получи ритник в джурулека :)))) Всичко си има граници, буквално и преносно :)

1

Анонимен

преди 5 години

Как тези на снимката ще допринесат с нещо за Европа?