13

РАША

преди 5 години

каквото да се случи в европа или в света винаги е виновен путин и за всичко виновен путин путин е уважаван политик в населението на планетата затова не го уважават политиците а тръмп е клоун в цирка на света а вайсалите му се въртят около него с думите вие сте най великият президент в света

12

Анонимен

преди 5 години

Дълга е ръката на КГБ! /на Кремъл /Има резон в това. А и в самата Великобритания е пълно с руснаци!

11

до 4

преди 5 години

ей, Medved, това с Brexit-а няма да станенещо много те човърка Македонията не знам защо така

10

angrily

преди 5 години

Ама тоя е много ***! Дано да направят 2-ри референдум, поне до него ще стане ясно кой е ръчкал за този Брекзит и защо Баце и Камерън превиха така радушно гръб за него

9

Анонимен

преди 5 години

Ааахахахаха взеха да обвиняват руснаците и за това, че англичаните избраха на референдум да напуснат ЕС ;))))))))Не са ли жалки? ;)))

8

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 6 Кого казваш надцаква Путин?Абе вие само българска и руска ли телевизия гледате?Казали са отдавна хората.*** народ-слаба държава.Та и вие.

7

Цонко

преди 5 години

Където е хубаво, винаги може да стане зле. А като си на дъното, колка по-ниско можеш да паднеш?!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Мисля, че все пак не си прав! То е като в шахмата, единия печели не защото е по-добър, а защото другия прави САМО ГРЕШКИ!!!! Та и Путин..........човекът просто има глава на раменете си (за разлика от "колегите" му!) и ги надцаква даже не с лоши карти, ами даже и без карти!!! А понеже западенците нямат време (ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НЕ Е ТЯХНО!!!!), КРИЗАТА Е НА ПРАГА и затова правят САМО Г-ЛУ-ПО-СТИ!! ДАВАЙ ПУТИН......КАРАЙ ГИ НАРЕД!!!

5

Анонимен

преди 5 години

И Скрипалите им отровиха и Брексита го уредиха..... Тоз ми ти Путин....Бе, Меган да не е бременно от Путин? Нищо не става в тая държава без него.Както и в САЩ.

4

Makedon

преди 5 години

Ahahahahahahaaaaaaaa ........ Putin e kriv .... da be

3

Рушняк

преди 5 години

Като не можем да го ваправим хубаво у нас, да се постараем да го нопривим по-лошо у другите. Вековното руско верую :))))

2

сега

преди 5 години

Кой ми *** в гащите....англичаните тотално са из перкали..

1

Анонимен

преди 5 години

Случва ли се нещо на запад без намесата на Путин? Западноевропейците и американците сами правят Путин всемогъщ, което май си е така.