39

Shark

преди 5 години

История, съшита с бели конци. Очевидно е, че се прави нарочно. Кмета е от партия, която много обичате напоследък да наричате с думата "популистка", все едно е престъпническа. И понеже не е "от нашите", ще правим саботажи, да ги видят колко са некадърни. Абе не схващате ли, че както и да ги наричате, тези движения и организации ще вземат връх, защото казват истината. А че тя е неприятна, е, това е друг въпрос!

38

Анонимен

преди 5 години

ДА ВИ СА ЧУДИ ЧОВЕК ЗАЩО ПА ХОДИТЕ В ТИА ЗАНЕМАРЕНИ ГРАДОВЕ- ХЕМ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТАМ Е ПЪЛНА РАЗРУХА И ЗАНЕМАРА- ЗАЩО БЕ ХОРА ЗАЩО.

37

Анонимен

преди 5 години

Това е резултата от масовия туризъм, минават 30-40 млн туристи , и навсякъде опашки блъсканица няма как. Преди години работих на площада пред мадридското кметство, и метача минава на всеки 30 мин и винаги има какво да събира, защото хората даже не се и оглеждат за кошче.

36

Анонимен

преди 5 години

Честита 29 годишна свободия...пардон свобода и демокрация уважаеми българи!Наздраве! Не мога да чакам да стане обяд. "Празникът" го изисква.

35

Анонимен

преди 5 години

Еле пак избихте рибата с новата дума "занемара"

34

Анонимен

преди 5 години

Това не е от вчера и днес, а от много време. Истината, че с *** там се занимава мафията и като не могат нещо да се разберат стават купчини. Спомням си през 2002 в Неапол камарите с *** достигаха до над 2-3 метра на височина, а през 2014 ходих пак и пак камари с ***.

33

Fck

преди 5 години

Да не говорим за другия *** ,който пристига с корабчета и се разселва в Европа. Мен ,ако питате даже и на екскурзия в Италия да идете избягвайте Рим.

32

Красьо

преди 5 години

Хахаха. Ще ми дойдете на моята. Всички предатели които сега бачкат за жълти стотинки в Италия само могат да мечтаят за стандарта който имаме в София и въобще в България. В пъти по-чисто от Римската смрад. Късно е либе за билка. Мийте чинийте и скърцайте със зъби.

31

bulgarin patriot

преди 5 години

Do 21 AnonimenKostantinopol nikoga ne e bil Gracki moeto momche. Kostantinopol e bil Stolitza na Istochnata Rimska Imperia Kojato se narichala oshte (Visantia).Cheti istoriata predi da pishesh gluposti po efira.

30

Аз

преди 5 години

До Osman Като прочетох "само Аллах знае"разбрах че имаш нужда от психопат.Лекар ти трябва,така че не може да ти се сърди човек.Ти си за съжеление.

29

Анонимен

преди 5 години

"популисткото" движение пет звезди... сякаш това е някаква добавена информация. ***, няма непопулистки движения, стопляте ли?

28

Анонимен

преди 5 години

По бай мусолиново време нямаше такива работи ;)

27

Avgvstvs

преди 5 години

ROMA INVICTA

26

ined

преди 5 години

Когато в Рим се съберат прекалено много "римпляни" - Рим заприличва на Факултета

25

Анонимен

преди 5 години

То като не ти стига акъла да разбереш кой е популист и гласуваш като зомбиран за него ще трябва да ти дойде акъла по трудния начин като изпиташ некадърността на управниците си на собствения си гръб.

24

Факт!

преди 5 години

А бе вие не разбрахте ли че Светът е създаден от англосаксонците и всичко друго е кло.ет!Рим дрън дрън та пляс Колизеят трябва да бъде превърнат в гигантско сметище.Да живее САЩ!

23

Анонимен

преди 5 години

До OsmanНикви знамения няма.Бог е казал.За мен хиляда години са като един ден.И един ден са като хиляда години.Ще дойде когато човечеството е готово.А вашата религия е спряла в седми век.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е добре за кмет да се избира либерастко лелче.Като види черни и не се удържа.

21

Svetozar Doncev

преди 5 години

И вашата физиономия не е много приятна, но се налага да я гледаме и да четем тия Пълни глупости, които сте написали *** Василева. В Рим ли живеете че сте така добре информирана,Единственото нещо което се разбира от вашата статия колко ограничена сте!!

20

Milf hunter

преди 5 години

А пък в Сидни има кучета динго вечерно време.