87

аз

преди 5 години

До БучинскиКакто виждаш - няма задължително съгласяване с ЕС! И - както виждаш - даже най-бедната държава в ЕС може да спъне каквото си поиска! Няма ли да спрете да лъжете!

86

аз

преди 5 години

До До ЛЪЖЕНе са 17 - 8 са. При това - ако броиш и UK! Останалите не са от ЕС! Между другото - не е речено, че всичките осем (седем, всъщност - от март 2019) няма да я ратифицират!

85

аз

преди 5 години

До питамВместо да питаш - да беше проверил! Турция е първата държава, която я е ратифицирала!

84

аз

преди 5 години

До АнонименСтига с тези "западни традиции"! Пълни глупости говориш! Вземе прочети малко! Сърбия е ратифицирала, Румъния - също, Турция! Полша и Гърция! Босна, Грузия. Дори Албания.

83

аз

преди 5 години

До АнонименМоже ли да уточня, че 33 държави са я ратифицирали вече! Както лесно можете да се досетите - не всички са от ЕС (в ЕС членуват по-малко държави!). 45 страни са я подписали - в началото са били само 27! От Съвета на Европа само Русия и Азербайджан не са я подписали все още.

82

Анонимен

преди 5 години

Да стоиш разкрачен с огромна пазарска чанта на официални срещи,да ходиш с тесно клинче при среща с арабски щейхове това не е външен министър.

81

Анонимен

преди 5 години

ДЖЕНДЪРКАТА ЛЪЖЕ. ОБЩО ОСЕМ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ НЕ СА ПОДПИСАЛИ ТОЗИ ПОЗОРЕН АКТ.

80

Анонимен

преди 5 години

У българия гейове се не раждат

79

Lan

преди 5 години

Гордеем се!!!

78

слушаш и скачаш

преди 5 години

Москва,Москва,ти ярко пак пламтиш,ти пак гориш,ти пак си огнено сърце... в ЕС!Вашата м....!

77

Анонимен

преди 5 години

ТУК Е ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ. КАЗАХ.

76

Анонимен

преди 5 години

Не ни налагайте западни традиции и ценности. От хиляди години те са ***- ****офили и затова си го искат законно. Също и за мигрантите, неверник с неверника се събира.

75

питам

преди 5 години

А в Истанбул приета ли е въпросната конвенция?? НЕ, Ердоган само да чуе за обратни живи ще ги одере. За жените и децата подложени на насилие и няма кой да ги защити, по-скоро е виновна полицията.Променете закона за домашното насилие,ако е нужно полицията да се меси в битови скандали и да се избягва насилието, но не карайте българите да приемаме хора от различен вид като нормални. Това е обидно за истинските жертви от насилие.

74

Анонимен

преди 5 години

Така ли не разбрахте вие г-жо Захариева и от ГЕРБ( защото постоянно не приканваха да се приеме И.К.),че Българинът не възприема *** идеологията. Дори имаше и подписка против това. НЕ може да приемаме като чиста монета всичко което ни се налага от Запада. Италия, Испания, Португалия, Унгария, Румъния също не приемат този закон и са в ЕС. Приемането наИ. К значи разпад на семейството и ценностите му окончателно. Вие явно искате в България да започне гей-туризъм и да спечелят хотелиерите

73

до министърката

преди 5 години

Министърке, защо не може да измислите отделен закон за защита на жените и децата от насилие,а налагате тая Истанбулска глупост,която е свързана с някакви извратени самоопределящи се индивиди от някакъв измислен 3-ти пол? Скоро имаше новина, в която Унгария протестира против гей-бракове и 3-тия пол. За мен е ненормално, неморално е недопустимо да се приеме закон, в който някакви сбъркани претендират за права наравно с малтретирани жени и деца.Как може *** да се сравняват с жертви на насилие?

72

Станко

преди 5 години

И какво е това "бъгът"?! Обяснете това на читателите си, ако изобщо го разбирате. Тези думички използвайте в Англия, САЩ. Компютърджийте (и това е нова думичка) я използват. Преди не се използваха чужди думи и прекрасно се справяхме и с документацията за компютрите и не само.

71

Кьорсуфра

преди 5 години

Ot dnes predlagam da krastim gospojata ne Ek. SAHARIEVa/a Lajkinia Saharova.Kade otidoha Ungaria,4ehia,Pol6a,Avstria I o6te niakolko koito ne priemat pideraskata konvenzia.

70

Петиция!

преди 5 години

Хайде ПЕТИЦИЯ ДА НАПРАВИМ ПРОТИВ ЛЪЖЛИВАТА МИНИСТЪРКА! НЕ ПОНАСЯМ ЛЪЖАТА!

69

До ЛЪЖЕ

преди 5 години

Не са 8 -17-СЕДЕМНАДЕСЕТ са-проверих!

68

Анонимен

преди 5 години

- Блондинка, сър!