6

Анонимен

преди 5 години

Строг но справедлив родител е за предпочитане пред мекотело с пари мислещо се за майка,забравила селския животец.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички феминистки са доминиращи майки и вредят не само на децата, но и на всички около тях. Трябва ни закон срещу феминизма! Сериозен закон. С ефективни присъди. А за феминизъм в държавната администрация, правосъдието полицията и училищната система с детските градини може и смъртно наказание!

4

друг до Ивана

преди 5 години

Съгласен съм с предния коментар, че трябва да простиш на *** и да се видите. Аз съм минал през подобно нещо, но изпуснах момента. Докато осъзная,че трябва да и простя и благодаря за това, което е правила за мен беше вече необратимо късно. Когато човек има свои деца чак тогава осъзнава жертвите, които са правили родителите му.

3

До Ивана

преди 5 години

Вашите разведени ли бяха? Добре е,че се уважавате с баща ти,но е хубаво да простиш на майка си и да се срещнеш и с нея.Господ е казал :уважавай и почитай родителите си!

2

Ивана

преди 5 години

Вярно е. Майка ми ми се караше като луда за всякакви простотии. Нямаше и ден без виканици. Но никога не ме е била, но даже бих предпочела боя пред това викане всеки ден. След завършването се изнесох и повече не я погледнах. Няма да го направя и като остарее. А баща ми е супер. Никога не ми се е карал. Даже още се чуваме и виждаме понякога.

1

Анонимен

преди 5 години

А,за контрола на бащата нищо не пишете.Доминиращите бащи нима не оказват влияние върху състоянието на детето.Аз израснах с властен татко,който много ме контролираше..Много добър,но и много строг и властен,че и до ден днешен.Не ме питайте какво ми е било.Вече съм жена над 40-те.