9

блажени

преди 5 години

важно е сърцето ти да се смее,не тъжни,не лицемерие като клоуни,***,,хахахаха,а зад гърба ти,ръмжи мм,та така живи и здрави се смеем,защото сме истински щастливи

8

78498

преди 5 години

До АнонименА усмивки, които са повече "зъбене", отколкото истинска човешка реакция, при която се усмихват също очите, а лицето сияе. Или усмивката идва от вътре?

7

Handel

преди 5 години

Абе тоя нещо не ще да се усмихва на жена си - там се виждат само дежурните полу-усмивки за фотографите.

6

Анонимен

преди 5 години

Amerikanska zabna konfekcia ...hahahahah....

5

Анонимен

преди 5 години

Стефан Данаилов далеч нямаше идеални зъби и нямам впечатление нещо да се е притеснявал.Цветана Манева беше също с ужасни зъби. Като си сложиха ченета, може и да дъвчат по-добре, но не станаха по-привлекателни.

4

Анонимен

преди 5 години

Рядко бихте намерили снимки на Бриджит Бардо , Наоми Кембъл, Моника Белучи ухилени като гладен крокодил, даже и само с леко отворена уста. Хиленето в много култури е израз на арогантност и неуважение към околните.

3

Анонимен

преди 5 години

Зъбите се виждат и без човек специално да си отваря широко устата. Така че на всички пушачи мизерията им се вижда, включително изкуствените ченета си личат и създават впечатление на изхабеност .

2

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е шизофренично.

1

Ха ха

преди 5 години

Забравили са да напишат как - според автора - се смеят хората, които нямат идеални зъби.Независимо от това колко му е весело, такъв човек се старае да се усмихва със затворена уста.