27

Един дол

преди 5 години

Аз, като човек роднина (не близък )на политик, Ви казвам, че всичките 240 играят един голям ТеатъР за пред хората. Почти всички политици имат общи фирми, който се водят на роднини или трети лица. Изборите са безсмислени, ако не влезнат нови хора в политиката. Запомнете го.

26

Анонимен

преди 5 години

Там където има здрав комунизъм там се развиват спорт, наука, образование. Там където има демокрация там властва тероризъм, феодализъм, сексизъм феминизъм, олигофренизъм, либерализъм и капитализъм и фашизъм и олигархизъм.

25

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаКакви демократи, какви десни, че и БеСеПе?Цялата ни политическа палитра има една закваска и тя е БКП. Само дето дедите с натрупания първоначален капитал поизмряха и на тяхно място дойдоха бащите и внуците.

24

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаАз доколкото си спомням след 1989-та последователно бяха Петър Младенов, луканов, жан виденов.И дали е било под диктовката на САЩ не е много ясно.Ако беше под диктовката на САЩ, едва ли понастоящем 40% от икономиката щеше да е в руски ръце.някакси не звучи логично - диктовка на САЩ, а икономиката в руски ръце.

23

Истината

преди 5 години

Истината е, че след 1989 година ни управляват само десни партии и десни демократи, а представящата се за лява партия БСП, реално е най-дясната от значимите партии в България след 1989-та година. Това, че ни управляват само десни партии е проблем - липсва конкуренцията между ляво, дясно и центъра.

22

Истината

преди 5 години

След 1989 година се установи режимът на демократите, под диктовката на САЩ и донякъде и други водещи държави от НАТО. Оказа се, че демократите освен да крадат друго не могат и така вече 29 години.

21

Анонимен

преди 5 години

По принцип лявото е прогресивното, интелектуалното начало което се стреми към промяна в обществото. Дясното е консервативното което иска да запази старите устои. В България тези концепции до голяма степен са обърнати - лявото е консервативно, дясното е либерално.

20

Анонимен

преди 5 години

На баба Нешка май са й се дръпнали очичките?!

19

Анонимен

преди 5 години

До 14- продължениекласическо ляво - висока лична свобода, ниска икономическа свбободатоталитаризъм - ниска лична свобода, ниска иконом. свободакласическо дясно - ниска лична свобода, висока икономическа свободалибертарианство - висока лична свобода, висока икономическа свободапо света всичко са нюанси на дясното , като личната свобода все повече намалява, а българия все повече се приближава до диктатуратаИзвод: НЯМА истинска лява партия!!

18

чети

преди 5 години

До Я па ти...Прочети има инфо в нета за икономиката им и приватизацията след прехода ....

17

Анонимен

преди 5 години

До 5Нешка не е взимала пари от КТБ, а от Цветан Василев. А той откъде ги е взимал, да каже от Белград.

16

Я па ти...

преди 5 години

До факт 8 Ти от къде знаеш, че във Виетнам са по добре от нас или просто така си пишеш?Никакъв факт не си.

15

Анонимен

преди 5 години

45 години окупация29 години преход

14

Анонимен

преди 5 години

Като сме добре с НАТО и ЕС ходи си бачкай в ЕС що ходищ във Виетнам нямало леви и десни заради ЕС в държавата няма данъкоплатци и инвестиции щото бъргарити отиват в ЕС а не идват инвеститорите тука. Добре е бяха комунистите да те направят треньоркa, че щеше да си сега труженичка на червените фенери.

13

Анонимен

преди 5 години

Китай, където все още има комунизъм, но икономиката се развива по капиталистически образец"-нешка, по партийна линия са я накарали да говори пълни глупости!никакъв "комунизъм" няма в китай, ккато и никъде по света няма и не е имало. в китай има държавен капитализъм, който даже е далеч от социализма на бай тошо, а е много близък до диктатурата на сталинкрайно време е да спре да се лъже - класическото "ляво" се характеризира с висока лична свобода и ниска икономическа свобода.

12

Анонимен

преди 5 години

Така е, като оставите разни спортисти, физкултурници и борци да ви управляват. Пълна каша и разруха на цялата държава. Какво разбира Нешка Робева от демокрация? Знае ли, че държавите могат да се управляват от гражданите им с пряка демокрация?

11

Анонимен

преди 5 години

В Китай и Виетнам има много народ и могат да си правят тестовеУ нас народ не остана за проба-грешка метода

10

Анонимен

преди 5 години

МИ НАЛИ БОЙКО СИ Е КОМУНИСТ, К`ВО ИСКАТЕ

9

Анонимен

преди 5 години

комунешка

8

факт

преди 5 години

Поровете се и прочетете как Виетнам опустошена от агресията на САЩ през 70 години страна направи прехода и приватизацията си по такъв начин че сега са по добре от нас с доволно население,а ни я без война сме опустошени и ограбени от политиците ни и техните бандити...