28

Анонимен

преди 5 години

До 21 Атила е живял и преди теб Гаргамел.

27

Forever

преди 5 години

Интересно как много мъже в последно време пуснаха бради,дали подсъзнателно не искат да са терористи:)

26

Анонимен

преди 5 години

Тероризъм няма ,има бизнес ! Тези които скачат и се самовзривяват им обещават много пари за семействата , онези другите които ходят да стрелят пък са също промивани и с обещания за пари .Самите им лидери са платени пионки на богати индустралци които чрез всяваване на страх и терор се постигат две цели - повече производство на нови оръжия и тяхното бързо износване и смяна с по новото .Второто Е ЯСНО -КОНТРОЛ И ПОДЧИНЕНИЕ НАД ОБЩЕСТВОТО! Войните могат да спрат с бомба над тези места .

25

Анонимен

преди 5 години

"Само че 333 мата заложници ги избиха с газ руските спецчасти , за да убият 8 чеченци-половината от които бяха жени"Бъркаш училището в Беслан с Киноцентъра в Москва, където се играеше Норд-Ост.

24

анонимен

преди 5 години

Терорист =комунист! А за смъртта на колко хора са отговорни Ленин,Сталин,Тито,Димитров,Живков,Мао и т.н.?

23

да ама не

преди 5 години

Само че 333 мата заложници ги избиха с газ руските спецчасти , за да убият 8 чеченци-половината от които бяха жени

22

lol

преди 5 години

Басаев е руски агент, художествена измислица, който сега си пие дайкирито на някой тропически остров. Същата работа както взривените жилищни блокове и атаката от жените уахабити в театъра - все инструменти на джуджето в Кремъл, чрез които затвърди желязната си позиция. А руснаците го боготворят...подобно на кръволока Сталин...'*** народ, слаба държава...'

21

до 19

преди 5 години

Къде е централата на тероризма...

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАтила е живял векове преди турците и чеченците.

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧовече грешиш, на Хан Кубрат ами Атила ги освобождава.

18

Анонимен

преди 5 години

Най-големият терорист е САЩ.

17

Анонимен

преди 5 години

Бъркаш човече турци са защото първо живеят векове в тюрското ханство. После Хан Кубрат се освобождава от тях и прави отделна държава, но хазарите и евреите го нападат. После завладяват ги татарите на Крим които са в коалиция с турци, селджуци и османци. Накрая руските царе ги разполагат по границата в Кавказ за жив щит във войните срещу Англия и Турция.

16

Анонимен

преди 5 години

До Дядо МразСтига с тези руски миризливи партенки. Бяха обучавани от саудитите и афганците. Украйна няма нищо общо с тях. ще обвините Украйна за епидемията от чума през средните векове в Европа, само за да оправдаете погазване на договорите и открито въоръжено нахлуване на Русия в независима държава. Така е с всички съседни държави на Русия. Няма съсед, който да не пропищял от арогантността и агресивността на голямата мечка. Но развявате знамената на православие, хуманност и други. Лицемери.

15

До Дядо Мраз

преди 5 години

Аз и ти не сме компетентни, ама онези дето уж са , допуснаха да се *** в нещо като престрелка между банди в Бейрут през 80те. А ако бях аз поне нямаше да допусна местните кавказци-родители, да тръгнат да щурмуват сградата или да използвам тежко оръжие, когато целта е да се спаси животът на заложниците.

14

Анонимен

преди 5 години

измислица е филма и няма нищо общо с истината - факт

13

юбералес

преди 5 години

Терористът отговорен за трагедията в Беслан е в Кремъл. По принцип, когато сепаратистите не говорят руски са ''терористи'', в противен случай - ''опълченци''.

12

Дядо Мраз

преди 5 години

До АнонименТи понеже си професионалист, щеше да направиш операцията да протече по мед и масло без една жертва. Клавиатурен мишок. освен това статията не е за случая Беслан, нито за филм по случая Беслан. Коментирайте по темата

11

Анонимен

преди 5 години

За съжаление "операцията" на силите за сигурност в Беслан беше пълна пародия и хаос. И те също имат вина за жервите. То е видимо и от записите и снимките. Някакви полуголи военни стрелят с автомати в нищото. БТР-и Пуцат с тежки картечници...Все едно не е специална оперция за освобождаване на терористи а стандартни военни действия.Тогава нещата бяха изпуснати. Родителите на децата тръгнаха сами да се намесват. Не бяха удържани от военните. Пълен провал в планирането. Сега нещата са други.

10

Дядо Мраз

преди 5 години

Първо до оня с решението от европейския съд - а тоя съд какво обезщетение отсъди да заплатят терористите на техните жертви?Второ до оня с турските племена - никакви турски племена не са чеченците, а смесица от много древни народи, както и другите кавказки републики в РФ и в независимите държави. Дори има и наследници на древните българи. Друг е въпроса, че са мюсюлмани - това че са такива ,не ги прави турци, и обратното. Пък чеченците ги спонсорираха саудитите и ги обучаваха украинците.

9

Анонимен

преди 5 години

Много бандит, много нещо.