106

*/*

преди 5 години

Това че заплатите са ниски(без София ,тя е в Европа и не е в България),е проблем ,но не касае цените на горивата.Искахте в Европа,радвайте и се.Погледнете при румънците каква ще е новата заплата(минимална)от 1-и януари.За това трябва да се говори.И ето нещо съвсем истинско.Историческият максимум за "кошницата на ОПЕК" е цената от 140,73 долара за барел, отчетена на 3 юли 2008 година".Цената на литър дизел тогава е 1.28 евро.Сега цената на барел е 71,79 долара,а литър дизел е 1.22 евро........?

105

Анонимен

преди 5 години

В Генерал Тошево си направиха референдум Против проучването добива и преработка на нефт и газСлед това ходиха при Борисов за да бъде узаконен на държавно ниво.Е, как после искате евтини горива?В Добруджа никога не са живели разумни хора, както знаем всички ;)

104

Анонимен

преди 5 години

Българина е доста глупав ;)Как така ще протестираш срещу цени определени от частните бензиностанции, това е безумно. Като не ти харесва - не зареждай бе.Защо мрънкате за заплати като те зависят само от частните ви работодатели. Сърдете се на тях!Хляба ли е скъп - ами цигарите които пушите не са ли по-скъпи ?!Всяко семейство има поне по 2 коли, а мрънкате за цени на горива ;)Значи сте богати мрънкачи :)

103

Анонимен

преди 5 години

A цените на ток, водата, хляб, ниските заплати,(не и на депутатите и техни приближени) пенсии и високи данъци, такси и т.н. не заслужават ли протест?

102

Анонимен

преди 5 години

Станно животно е българина, протестира когато ще се добива газ и нефт, а после протестира че цените му били високи.

101

Анонимен

преди 5 години

заплатите си стоят ниски, но цените се вдигат на всички стоки... не протест ами направо да го събаряме това правителство... толкова обещания и накрая точно обратното

100

Анонимен

преди 5 години

трябва да се протестира, за всичко, щото виждаме всички до къде ни докараха и как ни промиват мозъците... бил най евтин бензина в Бг, а заплатите как са... възможно ли е да получаваш 250 евро заплата и да плащаш на германски цени?...

99

няма да участвам

преди 5 години

Този протест повече ми прилича на промивка на мозъци.Цените в България не се формират административно от 28 години.Държавата трябва да налага акциз защото ако не го наложи Лукойл ще обере луфта с надценката.

98

Анонимен

преди 5 години

Нямате ли срама бе. Ще се бунтувяте срущу нашият многократун освободител Русия. Ще ви питам аз кой ще ви освобождава като дойдат натовците и започнат да ви крадат кокошките и ракията и да ви изнасилват дъщерите и жените както през 1945 година кой ще ви освобождава тогава?

97

DZVER

преди 5 години

До АнонименМи построй една рафинерия и си вкарвай саудитски петрол.Цялата идея да се протестира срещу цени, а не за по-високи заплати, е адски ***.

96

друг анонимен

преди 5 години

До АнонименШест лева стана цената на хляба за седмица в едно семейство!И мен не ме бъркат тези 6лв., но има хора които ги бъркат!В крайна сметка, какво излиза, че се взема от всички, за да се правят пътища и магистрали, но да ги ползуват определени хора!

95

Анонимен

преди 5 години

Ооо, я стига. Най-евтин бензин имаме от цял ЕС. Всеки сeляндyp, кретащ с 1000лв. месечно с по две коли. Айде стига. Уж бедна държава- в топ 3 на ЕС по брой коли на глава от населението. Не само не подкрепям протеста, даже напротив. За 1000лв. данък, за 3.50 бензин, за да се изчисти тая държава малко от мързеливи и нагли бедняци и прoстаци, харчещи пари за бензин, вместо за професионална квалификация.

94

лошо

преди 5 години

Пазарът, пазарът регулира цените!Представете си - цяла седмица, нито стотинка на бензиностанциите! Ще хукнат по домовете с канчета и бурканчета да ни го носят!Шапка им свалям на южните съседи-византийци! Мине-не мине и току спретнат такава акция за някакъв сектор. Но у нас това посмъртно няма да се случи.Помните ли соц-вица?- И 1 стотинка да стане, па че краднем, и 1 лев да стане - па че си карам колата!Много сме зле!

93

Анонимен

преди 5 години

Повечето от протестиращите зареждат не повече от 20-30 л на месец. Ако намалят цената с 20 ст/л ще спестят 6 лв. за месец. Това ли ви е голямата цел в живота 6 лв на месец.Тези протести показват колко лесно се манипулира общественото мнение и се отклонява от истинските проблеми.

92

Доло БСП!

преди 5 години

Той още бай Тодор им беше казал че "не може малка България да изхрани големия Съветски Съюз."Вижте какви са цените и кой плаща сметката.Бунт защото минава. Що не отидат да се разбунтуват на Путин?

91

по същество

преди 5 години

Караме скъпо защото Лукойл Бургас е монополист.Лукойл е в Бургас, а не в Добрич, Ст Загора и Монтана . . .Колкото до Добрич, там трябва да го вдигнат защото като трябваше да се търси газ протестираха.

90

от СПб

преди 5 години

За всички грехове на земята и за цените на горивата е виновен Путин!

89

Питащ

преди 5 години

До Го4оА ти що не дойдеш в Добрич да го цункаш? П.П.От такива гов*едца, като Го4о, сме ПОЧТИ на дъното. В Добруджа се ражда хляба който ядеш бре ...............! Когато тинята изплува и започне да се възприема като каймак е така.

88

1

преди 5 години

В Пловдив веригите купуват от Лук Оил. Не зная само за Ром Петрол и Марешки. Дори и Шел купуват от тях, но когато зареждат си карат някаква тяхна добавка!

87

реалист

преди 5 години

Петрола е на 6 мес минимум по международните борсите , а тук не е мръднал и със стотинка на бензиностанциите? Сигурен картел!!!