8

Анонимен

преди 5 години

Кой пък ви излъга че ще пуска високообразовани специалисти.Я за миг помислете и се поставете на негово място представете си че сте нацистки диктатори обезти от национален егоизъм.Какво бихте пуснали.Лесно е каквото и да е но не и високообразовани специалисти защото те са хиляда пъти по- голяма заплаха за националния пазар на труда.По-скоро бихте пуснали необразовани *** който да експлоатирате и да вършат черната работа която собствения ви народ го мързи да върши.Тръмп ви лъже но будали има.

7

Анонимен

преди 5 години

Усетиха се хората, всеки напъва да живее в руския свят. Америка загнива. Само едно ми е чудно защо след като българина живее вече 74 години в руския свят продължава да бяга на запад? Това може да ми го обясни само някой голям русофил. Аз си го обяснявам с глупостта на българина.

6

Анонимен

преди 5 години

Молбите за убежище в САЩ ограничени! Защо?Ами ограничени са защото всички подават молби за убежище в Русия, вече никой не иска да ходи в САЩ.

5

Тръмпича...

преди 5 години

е пич и се грижи за държавата си. Прав е човека да пуска само високо образовани специалисти в приложните науки! Браво!

4

Ха-ха

преди 5 години

Да не берем кахър на американците,ами да се справим с пап.лачта,дето нахлува у нас!Или първо ще чакаме разрешение?

3

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Да ходят в Русия...

2

Анонимен

преди 5 години

Преди много години престаряла ромскa бабичкa, разглеждайки ръката на Дончо му казала: Когато станеш на моите години ще се настаниш в безплатно жилище, което специално за теб ще освободи живеещото в него афроамериканско семейство.

1

Анонимен

преди 5 години

За държава от емигранти, определено не харесват други хора.