49

Данчо от Русе

преди 5 години

Това с авторските права не мога да го разбера! Идва И аз съм отгледал два тона череши продадох ги изядоха ги и какво ? Цяла живот хората трябва да ми плащат за моментите ,когато си спомнят ,че черешите са били много вкусни, или круши , каквото и да е друго. С какво този бизнес, например музиката , са по различни от преждеспоменатото? Ами пътищата? Построени са нашите пари после трябва да плщаме , за да ги ползваме. Идиотско е!!!!!

48

Кристиана

преди 5 години

За колко време ще е спрян ютуб?

47

Mel Turmei

преди 5 години

До До 45млъкни бе луд

46

Анонимен

преди 5 години

Еми така е който е голям фен на фашисти комунисти и сие неототалитаристичнк терористи да свиква днес няма ю туб утре му пускат интернет ама когато им кефне после телевизия по час на ден само с пропаганда след това режим на тока по- високи цени на всичко и това докато диктаторите и родата им дремят на Малдивите и Канарите.Честит ви нов свят на щастливия евтин салам.Сега се правете на велики но историята ще ви запомни като плъхове, тоталитаристи и псевдопатриоти каквито всъщност сте.

45

House M.D.

преди 5 години

Да, и ние, коренните жители на остров Тасмания, се питахме същото.

44

До 45

преди 5 години

Абе доларист, а какво ще стане с клиповете за мизерията в САЩ и България?Ако те ще останат, съм спокоен.Кифиш ме с твоята твърдоглава убеденост колко е прекрасен света без рубладжиите.

43

Анонимен

преди 5 години

"Личи си че нищо не си създал през живота си."Имам издадени 1-2 книги, ***. И съм ги пуснал за свободно разпространение. Онлайн.

42

Анонимен

преди 5 години

До45 Моля те, остани в Германия! Достатъчно са ни и нашите ***.

41

Веско

преди 5 години

До Анонимен 35Стига бе! Верно си отворен като анонимен, че и с констатации. Да не съм купувал, да не знам. Има автори които подържат сайтове и можеш да си купиш определени неща, но далеч не всички! Я хвърли един общ сайт да видим цените. Ще съм ти благодарен.

40

tttt

преди 5 години

Абе да не пипат ХЪБ- а, Хамстера и 8 та Туба...друго не ме вълнува!!!!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Ми да създават оригинално съдържание ютубърите. О! чакай по-лесно е да снимаш как играеш няква игра, докато гювеча от реклами и спонсори върви. Така или иначе качествените неща са 5% (без котките), останалото просто хаби сървърни ресурси.

38

Анонимен

преди 5 години

Които претендират за авторско право защо качват клипове. Да си ги гледат сами вкъщи. Да не би да си мислят че ще им плащаме за да им гледаме умнотиите. Преди 20 години да не би да е имало ютуб и интернет пък по добре беше. Нямаше зомбирани а нормални хора. Закривайте нета за да има нормални хора а не зомбита. А тези които са зависими от нета да заминават за Марс.

37

Анонимен

преди 5 години

Ще хванат Ютуб за шлифера подписали петиция, даже и да отменят един закон после ще ги обуят с нещо друго и дори със два закона, демокрацията е за лузъри и г л у п а ц и вярващи във Великденския заек .

36

Маляка

преди 5 години

Юпорна ще пипат ли?

35

Индиянец

преди 5 години

До Solar PowerГо хоме

34

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerЕ ти сам си противоречиш.Казваш - КУПИЛ СЪМ ЗЕМЯТА.Не си казал нищо за покупка на нефт и злато.Има нещо, което се казва обществен интерес.Какво ще стане ако някой такъв инатлив каже, земята е моя - НЯМА ДА СИ прекарвате магистралата от тука? Е, да ама комшията каже - и от тук няма.

33

Анонимен

преди 5 години

До ВескоВсичко в интернет се продава Веско-Андрешко, ама ти си свикнал на аванта.Шамар да е, на аванта да е.

32

Solar Power

преди 5 години

Европа е пълна простотия. Има много много докато стигнем щатите. Ето един пример. Купувам си земя някъде в България. Намирам злато и петрол и всичко трябва да е мое. КУПИЛ съм земята. Това е истината. И мога да си я оградя и който влезне вътре да го стрелям. Това е свобода ! В европа е пълен СОЦ ! Който е живял по време на соца в БГ .... ТУК в БГ не беше СОЦ а някаква простотия. СОЦ е в Бавария.

31

Анонимен

преди 5 години

До ГоранСАЩ и ЕС са от зле та по-зле.кажи къде са добре?В Куба и Северна Корея ли? Там викаш никой нищо не регулира, а?

30

Горан

преди 5 години

ЕК в момента е по-зле и от САЩ, за които голяма част от света твърди, че са световен жандарм, и господстващи ***! Е, от ЕК с нищо не са по-различни. В крайна сметка всеки си има глава на раменете, и е длъжен да мисли, и да се оправя сам. Няма световни регулации, които да решат проблемите на човечеството. Стремежът да се налагат каквито и да е регулации само засилва усещането, че огромна част от хората са ***, и трябва да им се казва какво може, и какво не може.