45

аз

преди 5 години

До Умирам от смях!То пък един бизнес там?! Половината магазини продават турски ***! Я има два-три свестни магазина, я - не!

44

Янко

преди 5 години

Малкия бизнес до 2-3г.ще е мираж в Бг...гроб са си поставили за задача да го унищожат ..единствено тяхни фирми и тези който плащат сочни рекети ще ги има..само вижте и по долу герберския *** кви небивалици бръщолеви само за да си защити надницата...трагедия братя и сестри ,живеем като роби подтиснати от шепа мутрафони...докога?

43

Анонимен

преди 5 години

КОГОТОВ НЕЩО НА НЯКОЙ НЕ МУ ОТЪРГА СЕ МАХА.

42

Умирам от смях!

преди 5 години

Нагли търговци или по-скоро пионки на БСП, които са взели по някой лев и те да протестират. Сами си изберете

41

Линда

преди 5 години

Ами нека да освобождават търговските обекти - като стане хубаво пак .... ще дойдат други на тяхно място. Много важни станаха тия търговци! БСП и на тех ли им плаща?

40

Кремчето

преди 5 години

Аз лично смятам, че исканията на търговците са неоснователни - нормално е да има ремонти в центъра на София. Да, лошо е за бизнеса, но .... няма как просто

39

Божката

преди 5 години

Ами дай като са търговците да ни стои порутена София и да не правим ремонти. Искали компенсации! Нагли са

38

Лошия

преди 5 години

Това не е като да се ремонтира апартамент и да стане готов за месец-два .... това е центъра на София, бъдете реалисти! Искаме да ни е хубаво, а не искаме да чакаме!

37

Жоро

преди 5 години

Мисля, че е време БСП да се изнесат с парцалите и да престанат да плащат на протестанти, както и на организацийки разни - от тях идва всичко

36

И какво?!

преди 5 години

И какво? По този телефон ще се оплачат Корнелия и нейните пионки ли? Хора, не може да се угоди на всички, разберете го!

35

Абсурдно!

преди 5 години

Нормално е да има и недоволни, но ремонтът си върви като хората. Всички небивалици и лъжливи информации идват от БСП

34

баста

преди 5 години

Няколко китайски и турски пар/цала по-малко, много важноКакво са се разкрякали? Заведенията са си пълни, тях как ги достигат хората?

33

бизнесът

преди 5 години

на графа умира но бизнесът на пъдпъдъкова прощъфтява.

32

Един съвет

преди 5 години

Няма какво да ги молят...да се съберат и да подадът иск в съда...ако трябва и до ЕС съда да стигнат...след като вземат парите от общината може и да не работят.

31

Гашо

преди 5 години

Ари стига вече с тез от Графа. Сега да видят хубау лий. Потни вода не са пили.

30

Чиновник

преди 5 години

До 1234Нищо му няма на бизнеса по Ломско шосе. Пълно е с хора и магазини.

29

Чиновник

преди 5 години

Районния кмет на община Средец е една изкукала женица, от която не може да се очаква адекватно поведение. Това да информира търговците за сроковете на ремонта е далеч извън нейните интелктуални възможности. На нея и дай да пие бира по парковете и да прави "пърформънси".

28

;

преди 5 години

До Анонимен 26Ти не гледай какъв съм аз, а гледай какъв си ти и останалите, които живеете в малките градове и села. Единствената причина да не се правят предприятия при вас е, че масово НЕ СТАВАТЕ за работа. Вие просто не сте свикнали да работите. Все гледате да се скатаете и да откраднете нещо от там, където работите. Много хора пробваха през годините да направят разни предприятия, но се опариха от вашия ганьовски манталитет и вече не си помислят да се занимават с вас.

27

Анонимен

преди 5 години

Собствениците работят, уау... според мен това е нормално, но явно за хората от София не е! Само по сериалите и филмите никой не работи и е мултимилионер с палат и много обслужващ персонал. Така всеки си мисли че започва със заплата от 5000лв и това е с 3 часа обедна почивка и може да си тръгна 1-2 часа по-рано, а в петък и да не ходи на работа.

26

Зозо

преди 5 години

няма кой да протестира вместо вас, колеги, няма кой да се бори за правата ви, докато вие седите на дивана и зяпате риалитита. Разберете го най-после.