82

Анонимен

преди 5 години

Тука някакви милиционери се жалват, че по родните им села им разбили къщите.Ами то имот се пази, другари. Не може да си си пратил децата в Америка и да зяеш за селото си, дистанционно. Сори.

81

Анонимен

преди 5 години

До 85Оная дето ми зяпа незаконно кореспонденцията във Фейсбук Вайбър и Месинджър?Дето ми слухти телефона незаконно?-Той си мисли, че аз не знам! А пък от служебните лаптопи направо те гледа през камерата и сигурно си мисли, че и това не знам! Смешници, нещастници, цял живот му минал в слухтене и доноси...че да "пази разбойниците"!

80

Анонимен

преди 5 години

A fool with a tool is still a fool

79

Анонимен

преди 5 години

Коя полиция? Оная дето ми зяпа незаконно кореспонденцията във Фейсбук Вайбър и Месинджър?Дето ми слухти телефона незаконно? Дето кара без винетки? Замязали са на угоени телета и шилета и са почти толкова интелигентни.

78

Милен

преди 5 години

Милицията беше на народа ловеше престъпници и криминалния контингент си беше по затворите! Полицията обслужва политиците, техните фирми и се използва и като наказателна група срещу някой успял да развие малък бизнес ако не се отчита където трябва тоест в партийната каса

77

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Тази сутрин ги показаха по телевизията. Здрави, прави, смачкани, брадясали, разкопчани, секнещи се, храчещи и с инвалидни стикери на личните си автомобили. За да не плащат паркинг. За едни милиционери става въпрос. Ама народни милиционери.

76

Анонимен

преди 5 години

Полицията не е на народа,а на Цецо-крадецо.Него го пази най-добре,а неговия началник-още по-добре.Останалите да се спасяват както могат.

75

Анонимен

преди 5 години

МВР трябва да убеди българите: Полицията e на народа!...Е, това е вицът на годината!Не си спомням до сега полицай да ми е помогнал за нещо и да ми е бил полезен. Напротив пречат, крадат, потулват свидетелства против престъпници. Осем пъти ми вдигат колата от пред къщи заради фарса "Зелена София".Три пъти ми обират апартамента и полицаите не си дадоха зор дори да си мръднат пръста. Имаше следи от крадците, но за полицаите били несъществени.Накрая се оказа, че от районното помагали на бандата

74

Анонимен

преди 5 години

На кой народ?На този ли,дето всеки ден го ограбват и убиват едни други,уж пак от този народ?

73

Iceblast88

преди 5 години

До 73Тук ГОВОРИМ ЗА ПОЛИЦИЯТА-НЕ ЗА ПОЖАРНАТА!!! Знам, че милиционерите неможете да четете и, че сте с мозъчния капацитет на амеба, затова ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!! МИЛИЦИЯТА НИ Е ПРОБЛЕМА, НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА НИЩО ЛОШО ЗА ПОЖАРНАТА!! И това, че по документи едните и другите се водят в едно министерство грам не е извинение за НЕКАДЪРНОСТТА, МЪРЗЕЛА, БЕЗПОЛЕЗНОСТТА И ТЛЪСТОТИЯТА КОЯТО СЕ ШИРИ В МИЛИЦИЯТА!! Набий си в тиквичката, че това, че колегата е кадърен не означава автоматично, че ти ставаш за нещо!

72

така ли?

преди 5 години

Полицията служи най-достойно на мафията, но не и на народа.

71

Анонимен

преди 5 години

До УМЕН 81Навсякъде е така, не е само в полицията.

70

УМЕН

преди 5 години

Истината е че нормалните, умни и честни хора не виреят в гнилата корупционна система на МВР. Всеки новопостъпил дори и да има желание да свърши нещо и да подобри нещата се сблъсква със стената на средновековна казармена идиотия, ритуална мизерия и с началници тъпии *** които не могат да си напишат името но са с протекции и чадър Отгоре. Ами никога няма да се оправи тази институция. ЗАКРИВАЙ!

69

1

преди 5 години

До АнонименКато си "стока", постъпваш на работа и я вършиш както трябва!

68

Анонимен

преди 5 години

Нямам нито един роднина, дори далечен, който да е милиционер.Щях да се срамувам много.

67

някой

преди 5 години

До АнонименА другите сигурно стават на златни статуи!

66

Анонимен

преди 5 години

И пожарникарите не са много читави. Познавам един лично-дебелак, скатавка, мрънкач, натегач и т.н.Не са и те стока.

65

Анонимен

преди 5 години

Полиция, която има право да отвлече някого за 48 часа без адвокат и без да уведоми близките, не мога да я припозная като полиция на народа.

64

1

преди 5 години

До АнонименХайде, нали сте "новите хора"!

63

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88А пожарникарите според тебе към кое министерство са? Към Министерство на туризма ли?