278

Анонимен

преди 5 години

До Koko227 техни единици си е равно на 227 наши единици. Стига грабете собсвеният си народ, защото Бог, Алах, Кришна ит.х. ви гледат и ще си плащатеA той народът невинен горкият, несправедливо го грабят! И Бог, Аллах, Кришна гледат!

277

стига бе

преди 5 години

Отново герберастка работа. Сравняват цените ни с тия в ЕС, но не и доходите. Не могат да се месят в цената на горивата, щото видите ли пазара е такъв, но сега са решили да се месят в цените на ГО. Оставете ги и тях на пазарният принцип бе.Менда като шеф на данъчното в Пловдив какво направи по събираемостта на данъците в региона и по-специално тия от цар Киро?На обикновеният краен потребител всеки месец се вменяват повече и повече плащания, къде пряко, къде косвено.До кого, ще се види скоро!

276

Koko

преди 5 години

227 техни единици си е равно на 227 наши единици. Стига грабете собсвеният си народ, защото Бог, Алах, Кришна ит.х. ви гледат и ще си плащате, да си знаете, уважаема ментова и такива като вас!!.

275

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНека забогатяват! Като съберат достатъчно ще направим пак революция и ще национализираме всичко, което са откраднали от народа! Ти пък ако си мислиш, че революциите се правят от народа... а за социалистическа революция с национализация забрави, идеята беше цял свят да стане социализъм, една партия да управляват но сега му намериха цаката с глобализма.

274

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСредната минимална заплата в Европа е 1500 евро, а тук е 250 евро- яж ми шнура селянко!А как е в Австралия, как е в Австралия средната минимална да погледаме малко и Австралия?

273

мак

преди 5 години

Лобистка долна, евтинийка само така ти се струва, щот не гледаш доходи. Застрахователите да се оправят сами. По тая извратена логика всичко трябва да поскъпне, ама драстично, хляба, за да не фалират пекарните, лекарствата, за да спасим фармацевтите и т.н. Умеете само да вдигате цените, за друго не ставате.

272

Анонимен

преди 5 години

Средната минимална заплата в Европа е 1500 евро, а тук е 250 евро- яж ми шнура селянко! Дано фалират, за да дойдат по добри к кадърни на тяхно място. Усрахте и този бизнес-*** комунистически.

271

Анонимен

преди 5 години

Автомобилите в България вече са към 4млн. При 200лв средна застраховка това прави 800млн годишно. За какъв фалит говорят?

270

Анонимен

преди 5 години

Това не са данъци, такси и налози! Това са наказания! Ей така, стоиш си в къщи и си виновен без да си се качил още на колата!

269

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало ,Виденовата зима ще ни се види, като песен в сравнение с предстоящата Борисова зима. Не застрахователите , а държавата отива към фалит.

268

Анонимен

преди 5 години

Нека забогатяват! Като съберат достатъчно ще направим пак революция и ще национализираме всичко, което са откраднали от народа!

267

Анонимен

преди 5 години

Горките застрахователи , а благородната Мента, как се е загрижила за тях , иначе обикновения бул..га..ри..с..та..нец - кучета го яли

266

много е просто!

преди 5 години

До 274Целта на застрахователите е да правят големи печалби,-БЕЗ да работят, също като лихварите. Т.е. държавицата осигурява чадърче и на лихварите и застрахователите, косъмче да не падне върху свещените главици с бели якички!Погнусен съм от политиката герп и обединените мафиоти! Ами изберете БСП или Слави и Мая или ДПС или Патриоти или някой друг като сте погнусени и те ще накарат лихварите и банкерите и застрахователите да работят и да се откажат от печалбите!

265

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо този път забравиха винетките!?!?! При тоз икономически подем и ръст на пенсиите не е нормално винетката да е само 97 лева!

264

Анонимен

преди 5 години

До 278Споко ве! Става 1000 леа и сметай че 80% спират да я правят! -то точно сега ше дойде фалита, я! Също като с лихварите, на които винаги съм им се чудел на антилогиката да плашат, че "ше дигнат лихвата"! Че като я дигнеш, нали точно тогава ше валат ве, *** и точно тогава ще е най-високият % на НЕплащащи това безумие!И със застрахователите ще е същото, но те още не го знаят!

263

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПусти 9 септември и ще ми станете само на визии, капиталисти, стабилности, приоритети, екологии, фалити и пeдepacтии! Соца беше по-честен, никой не разтягаше локуми за демокрация, всичко беше държавно, партийна диктатура, нямаше визии, стабилности, капмании и какво ли не, добре или зле - по-нормално се живееше от "демокрацията" която не е никаква демокрация а диктатура на олигархията и капитала, само че я продават за демокрация.

262

хъш

преди 5 години

Май ще ви намажем ските, оти сте нагли и прости.

261

Анонимен

преди 5 години

До 274Целта на застрахователите е да правят големи печалби,-БЕЗ да работят, също като лихварите. Т.е. държавицата осигурява чадърче и на лихварите и застрахователите, косъмче да не падне върху свещените главици с бели якички! Погнусен съм от политиката герп и обединените мафиоти!

260

Анонимен

преди 5 години

Споко ве! Става 1000 леа и сметай че 80% спират да я правят! Елементарно! То сега 20-30% не я правят на 200 лева, а па стане ли пет пъти по-скъпа, сметай какво ще се случи! Баш тогава тия шашкъни застрахователите ще фалират!!! То в цената на една стока има ценови таван, след който стоката спира да се потребява. Принципи, ко да прайш?!

259

Анонимен

преди 5 години

Пусти 9 септември и ще ми станете само на визии, капиталисти, стабилности, приоритети, екологии, фалити и !