18

Анонимен

преди 5 години

Бързат герб, бързат да наредят своите хора! Но ще има разплата! Обещавам!

17

kurnikov

преди 5 години

На правителството му требват мангизи че спреха еврофондовете и сега нема далавера, нема от къде да се гуши.

16

Неук

преди 5 години

Застрахователите окрадоха българите, е сега ще фалират. Шеф на комисия ли е или не не знам, ама акъл за пет пари няма. В цяла Европа застраховката е на човека - шофьор. У нас е на автомобила. Защо? Ами просто защото колите у нас са над 8 млн, а шофьорите само 2.5. Искат да си запазят безумните печалби. Като банките. Да няма кешово разплащане, защото иначе няма как да ме цакат за всяка транзакция. Аз се махам, и Вас съветвам същото.

15

Българка

преди 5 години

Мендо, а за заплатите ни защо не говориш?? Те не само са най-ниските в ЕС ами са подигравка с труда на хората. Вземай минимална заплата и си остави депутатската дето постоянно си я вдигате търтеите и лобистите в парламента.

14

Анонимен

преди 5 години

Нека да има фалити, ***! Като стана проблемът с Олимпик, отидох до най-близкото павилионче за застраховки, познавам жената там и я питам какво да избера - Левинс ли, Булинс ли, тя ми вика никакво значение няма, едните са бившите СИК, другите - ВИС.

13

Анонимен

преди 5 години

Каруците ще плат ли ГО

12

Бате Гойко

преди 5 години

"В общността се изплащат повече застраховки за имуществени вреди, докато у нас - предимно за неимуществени. По данни на КФН за миналата година са изплатени 118 хил. лв. за неимуществени вреди"На фона на бройката загинали и пострадали при птп за миналата година, тази сума е смехотворна. И заради тези 100 000 лева ли ще фалират застрахователите?

11

Handel

преди 5 години

А кво му пречи на Нардоното събрание да промени закона и решението на ВС ще умре? А, почакайте, и далаверките на тоя и оня ще умрат...

10

kurnikov

преди 5 години

Хубаво им е като събират рекета а като се наложи да плащат си е..ло ***.ата.БулИнс 4 месеца ми плащаха една *** врата за 200 кинта. Па я по-убаво да си купим врата без да се набутвам за застраховка.

9

Анонимен

преди 5 години

Стига си лобирала *** оФЦь.К'во сравняваш с застраховките на запад или не знаеш за 10 пъти по малките доходи.Стига вече аман от вад.

8

Анонимен

преди 5 години

Много неприятна личност, не и ли е ясно че тези които не плащат ще се увеличат и гаранционния фонд пак ще е празен?

7

Анонимен

преди 5 години

Сега убедихте ли се за пореден път кои са под крилото на ГЕРБ - всички организации, институции, администрации, на които плащаме, а те ни обират по всевъзможни начини!

6

1000 лева

преди 5 години

Ние, гражданите на България трябва да направи така, че да ги фалираме! Да си изчистим държавата от съвременните разбойници! Колкото повече ги търпим, стават все по-нагли и все повече. Четете за Исландия! Те точно това направиха! Фалираха ги и набутаха до един всички банкери и доячи по затворите!

5

Анонимен

преди 5 години

И к'во като има фалити ти за пазарна икономика не си чувала *** да не мислиш, че всички задържително са на печалба нека си фалират ти ка за к'во лобираш всъщност и кой ти плаща да го правиш.

4

kurnikov

преди 5 години

Да фалират незабавно *** застрахователи, нямаме нужда от тях. Няма да им плащаме рекет и дебели заплати на ***.

3

the Ghost

преди 5 години

Най-евтина ще е, като заплатите ни са най-ниски

2

Анонимен

преди 5 години

Мендила Стоянова що не говори за доходите в България? Може би защото гражданските фалити не са възможни в България?

1

<<<

преди 5 години

лъж...ва селянкааааааааааааа