9

Анонимен

преди 5 години

НЕНО ДИМОВ БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА НА РАДАН КЪНЕВ, А СЕГА Е МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ.ЗНАЧИ Е ВЯРНО, ЧЕ ИМА ТАЙНА КОАЛИЦИЯ НА ДСБ (ИВАН КОСТОВ) и бойко борисов

8

Анонимен

преди 5 години

Никой никога няма да ви каже, че целта е прибирането на вашите пари. Винаги ще твърдят, че работят в името на нещо много важно и полезно за вас - чистия въздух, вашата сигурност, вашето здраве, вашето благополучие, справедливостта и какви ли не други "прекрасни" каузи, защитавани от благородни и чисти подбуди. Само че каквото и да ви говорят, става дума за пари - ако не сте наивни винаги ще помните това.

7

Анонимен

преди 5 години

Я направо си кажете какъв данък ще въведете допълнително в името на чистия въздух. В края на краищата хората като дишат, издишват въглероден двуокис и е редно да плащат данък затова, че дишат.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако вдигнете още малко тока и такава мъгла ще настане че на метър няма да се вижда. Стотици хиляди се грееха на ток. Но поради ниските цени на тока преминаха на дърва и въглища. Докога ще се правите на умрели шарани и не невиждате че царя е гол по пала.марка. Как ще има чист въздух когато народа е върнат в каменната ера. Щом аз преминах на въглища който през целият си съзнателен 60 годишен живот се отоплявах само на ток какво остава за останалите. Извади си главата от за..дника и виж мизерията.

5

Анонимен

преди 5 години

Европейската комисия не се хваща на номера с имитация на грижа за чистотата на въздуха, който герберастите правят, слагайки на прицел колите, които са доста малък замърсител. Всеки в България, а и не само в България знае, че замърсяане с ФПЧ10 и ФПЧ2.5 има само през зимата заради отоплението на твърдо гориво. Общините са с вързани ръце по този въпрос - те не мога да забраят горенето на гуми в гетата, както и използването на дърва и въглища за отопление. Министъра на ГЕРБ се опитва да прехвърли

4

дедо Ви

преди 5 години

Димов сериозно ли? Я да видим сега на твоя въпрос коя партия е против чистия въздух!?!?!

3

Анонимен

преди 5 години

Вместо да си подаде оставката ръси глупости. Типичен гербeраст.

2

ай сиктир

преди 5 години

От къде са тези ФПЧ 10 след като у нас вече нищо не работи само не ми разказвайте приказки, че автомобилите са причината . Не е лошо това посмешище Нено да го обясни, но не да го поканят само него в някоя медия и да ръси празни приказки, а да има и кой да го затапи докато се упражнява в празнодумие.

1

Анонимен

преди 5 години

ми таз ек толкова ли не може да изчака да платим новите данъци за колите?! въздуха моментално ще се изчисти!