19

KOKO

преди 5 години

MALKITE LISI4ETA SA MNOGO SLADKI-OPITOMJAVAT SE I SA KATO KOTETA V KASHTI. ,,BOZE,PAZI ZIVOTNITE I DEZATA,,

18

Дракон

преди 5 години

Поради интензивното растениевъдство по полята не останаха ни птици ни зайци.Какво да ядат лисиците? И те бягат в града адаптират се...

17

Burzum

преди 5 години

Просто се хранят с биологичните отпадъци на болницата ....от пръст си и на пръст ще станеш....

16

х

преди 5 години

Много симпатична животнка е Кума Лиса

15

Бау

преди 5 години

Сладури.

14

Сейдин

преди 5 години

Тая ще се събере в по голяма тава за коптора.С изкисване,малко лучец и подправки голям банкет мож се направи.

13

Анонимен

преди 5 години

В Англия лисиците са защитени със закон.В Лондон се припичат по покривите на ниските постройки из кварталите.Често крадат входната изтривалка от квартирата на дъщеря ми.Ако оставиш отворена врата влизат у дома ти.Ползата от тях е,че ловят мишки и плъхове,когато нямат по голяма плячка.

12

Анонимен

преди 5 години

В Кюстендил на Герена лисици,пък в София на Гереня ***.Странна работа

11

Анонимен

преди 5 години

Не случайно навремето Борис Машалов е пеел за "Лиса Селска визитарка". Така я е нарича народът. Едно време е обикаляла около кокошарниците в селските дворове. Днес се е научила на парчета от пица и сандвичи, модернизирала се е.

10

Анонимен

преди 5 години

Още преди няколко месеца, в Орландовци бяха забелязали лисица сред дървета, които били до оградата на Централните гробища, а след това се разчу, че и в самия гробищен парк е видяна Кума Лиса. Това е последица от нашенския обичай да се оставя храна по гробовете. Не само бездомни кучета се събират там, ами и лисици се завъдиха. Сега, през зимата, да не вземат да дойдат и изгладнели вълци от Балкана?

9

Анонимен

преди 5 години

Лисаноооо,Пази си хубавата пухкава опашка! Някоя кифла ще я хареса и ще поиска от мъжа си (от гаджето си) да й купи такава. И той, вместо да се харчи, ще приватизира твоята. После с какво ще си замиташ дирите?

8

бай Тъпчо

преди 5 години

Тоя лисик е от въглищарките бе, а не от червените.То у нас, от тези най ги има.Може да са миловидни, ама не ги пипайте, защото ве някоя болест ша ви докарат.Най е опасен бясът, а тия хубавци най го разпространяват.Не че е толкоз страшно, ама ако та ухапе, трябва до 4-5 дена да отидеш инджекция да ти ръгнат, щото инак още повече ша откачиш...Майтап, майтап, ама не съвсем...Кума Лиса е безобидна само на картинките от приказките, инак си е лошава и по-добре се пазете от нея-особено децата

7

д-р Дрегер

преди 5 години

Хапят, хапят. Не се заблуждавайте. И бяс може да носят.Иначе е сгодна и разбрана твар и лесно се одомашнява. На акъл е като котка, само дето трудно се докарва да не мирише ужасно.

6

Анонимен

преди 5 години

По добре лисици , отколкото бездомни кучета! Лисиците не правят глутници и не налитат да хапят хората.

5

Анонимен

преди 5 години

400 такива екземпляра са забелязани в лафката на парламента

4

Анонимен

преди 5 години

Навремето от горските стопанства правиха захранки за дивите животни, за да си стоят в гората или далеко от населените места. По-често те слизаха в селата, но сега те обезлюдяха, а още по-малко хората там гледат животни или развиват земеделие. Ако им се отнемат териториите и хранителните източници те винаги ще търсят в градовете.

3

Анонимен

преди 5 години

До препатилХА ХА ХА ! симпатяга !

2

Анонимен

преди 5 години

и в нови хан са забелязани. едни такива - силиконови, безпарични...навъртат се в къщата на биг-брадър като на хранилка.

1

препатил

преди 5 години

Това не е нищо - аз съм женен за една такава!!