9

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа, другарки и другари бакшишохейтъри, аз съм БАКШИШ и се гордея с това, защото не работя като зомби в Триумф такси,говоря три езика, не слушам чалга, не сърдя и карам хубава кола. Риторичен въпрос :в коя от така наречените нормални държави цената на км. е по-ниска от същата на билета за градския транспорт? Мисля, че няма такава, поне в Европа. Нали бакшиша трябва да отдели пари за амортизация, разходите не са само за гориво,а семейството. Хейтвайте работодате си за ниските заплати.

8

Анонимен

преди 5 години

Не спират да въртят и пак нагли. Вие сте шофьори ...Нищо повече. Колко искате да печелите. Редуцирайтее бакшишитее . Станахте като конски мухи.

7

Експлоататор

преди 5 години

"В отговор коментиращите в социалните мрежи реагираха с: "Тръгнал да плаши кучето със салам!" и предупредиха, че бизнесът не търпи празнини, като местата на бойкотиращите бързо ще бъдат заети от нови мераклии в бранша." Сиреч, гладните на портала чакат - така ли да го разбирам? Еххх драги ми бизнесменчета, този лаф вървеше по време на кризата, но сега това вече не върви, а и вие сега сте в криза за работна ръка, и със всеки изминал ден ще изпитвате все по-голям глад за работна ръка

6

Peter

преди 5 години

Не съм от Варна и малко не разбирам. Общината е определила диапазон на цената на услугата между 0.75 и 2.00 лв. Кой ги спира да возят на 1.00 лв и сега?

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки за нещо стачкува на тая територия......................но само по съсловия и професии, българите не сме единни........................много сме разделени!!

4

Бакшелов

преди 5 години

Абееее не е злеее и сега. С ортака добре лажееем чуждите шундяци. А и вие сте си балъци и че търпите и 2 леааа на километър. Па и пияни си караме без гражданска. Бочколандия.

3

Бау

преди 5 години

Беззъби заплахи ... Ако не сте бакшиши няма какво друго да сте, драги. Не вадите лоши пари. Ама искате с малко работа, същите пари. И да си живеете охолно с професия "бакшиш". Къде го има това?

2

месара

преди 5 години

каква ли трагедия ше стане ако няма бакшиши?! ехооооо, я кажете по колко пари зимате на чужденците, как ги лъжете, по колко зимате по празниците,как се пазарите, как миришете,.............? аре...........

1

ббг

преди 5 години

Нахалници, вие и сега отказватер поръчки!?