40

1

преди 5 години

До Анонимен-42,след тиквата,ще дойде и нейния ред.

39

1

преди 5 години

Браво на Йончева,мъжко момиче,а онзи от Хасково делянчо ,е женско момче/джендърче/

38

доживотен пандиз

преди 5 години

*** тръгнаха от обири на сирене и кашкавал от мандрите и стигнаха до банките и тотален грабеж на народа

37

Сливен зове

преди 5 години

разкатаха мамицата на народа сега ще се къпят в народната любов

36

ГЕРБ и Прокуратура

преди 5 години

До АнонименДали няма да бъде по-добре: "Цуциализмът остава". А Цуци е бивш сержант от Държавна сигурност.

35

Анонимен

преди 5 години

А Нинова кога?

34

панама

преди 5 години

Присвоени 1,2 милиарда от КТБ и 360 кв.м гарсониера за йончефа.

33

Анонимен

преди 5 години

38- ТИ ВНУШАВАШ,ЧЕ ЗА ДА СИ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СИ НЕКАКВА ПЕРВЕРЗИЯ- ГОСПОДИ, КОЛКО ПЕРВЕЗНО. И ЗА ПРАНЕТО НИТО ДУПА- ПЕРВЕЗНО. А ИЗПРАНИТЕ ПАРИ МОЖЕ ДА СА ОТ ТЪРГОВИЯ С ВЛАСТ ИЛИ КОРУПЦИЯ- О НЕ, КОЛКО ПЕРВЕЗНО НЕПЕРВЕЗНО.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37"Не знам какво общо има Венецуела с БСП"Е как какво общо има. Нали сте социалисти, а Мадуро и Нинова пъpдят в едно и също идеологически гърне. Путин е еднакво велик и за българските и за венецуелските социалисти които еднакво добре плонжират в краката на руското джудже.А червения отзад и отпред господин пита какво общо имали. По-скоро си задай въпроса по какво българския социализъм се различава от венецуелския? Просто разлика няма и едните и другите крадат юнашки по путински.

31

Анонимен

преди 5 години

Другата мутра, по някаква перверзия облечен в силата на главен прокурор, се разправя с Йончева по заръка на най-първата Мутра.Само да кажа, че това, за което на Елена Йончева Специализираната прокуратура й повдига обвинение, само преди месец беше извършено в собственика на БТК в размер около 1000 ПЪТИ над изпраните от Йончева средства.С пасивното одобрение на всички държавни институции.И под носа на запора, уж наложен от КОНПИ. При пълната пасивност на КПКОНПИ и прокуратурата.

30

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева осъди Мутрата в съда. Разкри го като лъжец на дребно. Мишкар.Ясно заяви, че ще направи журналистическо разследване за къщата на Мутрата в Барселона, където в заточение и под силна охрана стоят жената и детето на Мутрата. Купена с източени обществени пари. Маскирана зад номиналната собственост на посочени от Мутрата десетници, назначени в работещи частни предприятия с обвинени от прокуратурата собственици.И реакцията не закъснява

29

Анонимен

преди 5 години

Правителството може и да падне, зависи колко пари ще бъдат дадени на Сидеров от вътрешни и външни финансови фактори. Само че алтернативата тип Орешарски хич я няма и не става за нищо, алтернативата БСП+ДПС на власт ще бъде пълен крах и катастрофа за България. Така че и да има избори просто ГЕРБ ще остане да си властва най-много да си смени партньора..

28

Анонимен

преди 5 години

Имунитетът на ШКЕМБЕ ВОЙВОДА и ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ ??? Не отмествайте фокуса - Борисов , Цветанов , Добрев , Пеевски кога ??

27

Перко

преди 5 години

Чак пък атака? Кой ви смята за нещо, че да ви атакува?

26

Анонимен

преди 5 години

Като гледам Венецуела страната с най-големите залежи на петрол на какъв хал е, трябва са си съвсем лyд за да гласуваш за БСП.

25

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева ще ви завре в *** ***/ да ме простят кучетата, че сравнявам задниците им с такива из.чадия като представителите на ГЕРБ/ Само стойте, гледайте и се наслаждавайте.Този път стъпихте накриво.

24

А?

преди 5 години

Бройката е към илядо дИпУтат.Димек, ей ги според НАП илядото милионера.Мноу съм умен :)

23

Анонимен

преди 5 години

Социализма свърши но цоциализма остана.

22

Анонимен

преди 5 години

А тези от ГЕРБ кога ще ги разследвате? Не било политическа атака. Хайде бе.

21

Анонимен

преди 5 години

Искам предсрочни избори и НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!