23

Скоро ще

преди 5 години

"караме" таблети с гуми и багажник........

22

Анонимен

преди 5 години

Безвъздушни гумиМного компании работят върху гуми, които не се нуждаят от помпане и не се пукат, ако бъдат прободени. Подобни модели подготвят специалистите от японската Bridgestone, германската Continental и финландската Nokian.......Електрокарите които произвеждахме в Балканкар бяха точно с такива гуми. Не се помпаха и не се пукаха. Тези да не би да открият врелата вода.

21

Анонимен

преди 5 години

със сигурност вашето бъдеще няма да е така.

20

Анонимен

преди 5 години

Возилото на снимката няма волан защото се тегли от кон. Марката е 'ромска мечта'.

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри -10 градуса електрониката замръзва и колата е неуправляема или спира в снега.пич има и други коли освен руските :)

18

Анонимен

преди 5 години

До SharkНикой никакви автомобили няма да купува, ще фалират автосалоните, ще фалират и застрахователите, защото са алчни и не им теква, че хората като спрат да карат няма и да плащатче какво по-хубаво нещо може да си пожеле човек от това по улиците да ги няма смрадливите 30-годишни таралясници? Като нямате пари ползвайте градския транспорт.

17

Св

преди 5 години

Еми значи правилно само в България Гражданската отговорност се води на автомобила, като провинение, а не на нейния шофьор. И досега ако това беше грешно, както да съдят пистолета, а не човека, който го държи, в това обозримо бъдеще - много правилно ще водят гражданската на колата. Ако е много палава да я санкционират с бонус малус (или големус).

16

Shark

преди 5 години

Ай недейте да мажете очите на хората. Гражданската ще стане 1000 лв, това е бъдещата реалност тук. Никой никакви автомобили няма да купува, ще фалират автосалоните, ще фалират и застрахователите, защото са алчни и не им теква, че хората като спрат да карат няма и да плащат. И знаете ли това, това ще е нещото, което ще събори ГЕРБ от власт. Те затова и го бавят това да го гласуват.

15

!

преди 5 години

със сигурност още следващата година живота на бг шофьорите ще се преобърне, а правителството ще се преобърне до нова година!

14

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

гражданската от пестин-хиляда лева ще преобърне живота на имащия книжка инженер балкански, щото ще се спре практиката във всяка къща на аристократ с каскет, да има по пет двайсетгодишни дараци. тогава половината реликви, минаващи преглед с дамаджани ракия и тави кебапчета, ще се наложи да станат на скрап. и може и да прокопсаме откъм замърсяване.

13

Анонимен

преди 5 години

До Горанне е баш така. Представи си гледаш филм, пиеш си бира и се возиш. Не гледаш *** по улиците да карат си решат. Автопилот джигит едва ли има.

12

Др.шрифт

преди 5 години

В цялата тази наблъскана с електроника кола е сигурно едноСкъпи ремонти и малък срок на експлоатация.Горе долу на 5-6година системите ще започнат да дават фира една по една и ще се окаже че електронния блок за ретина скенера струва 4000евро и не може да го шунтирашТе такаДа живее консуматорското общество

11

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето е далеч за африканска територия като България. При нас се чака 15-20 години, за да се закупи автомобил 2-3та ръка от нормална държава, където първо ще се закупуват високотехнологични МПС-та. Освен това аз не си представям как в GPS-а ще се отбелязват дупките по родните пътища. Накратко бъдещето има много десетилетия да стъпи в безопасен вид в страната на конските впрягове и автомобилите втора ръка.

10

Горан

преди 5 години

Бъдещето е: край на удоволствието от шофирането. За тези, които обичат това усещане, де. Да се возиш в някаква високотехнологична бракма е просто прекалено скучно, да не кажа тъпо.

9

Пандор

преди 5 години

Моята кола има система, която разпознава кога ми се е накокържил и автоматично от жабката усложливо изкача главата на женски андроид, готова да дръпне здраво от лулата на мира

8

Анонимен

преди 5 години

При -10 градуса електрониката замръзва и колата е неуправляема или спира в снега.

7

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Перничани ще им намерят цаката

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6И много по- ненадеждни

5

Анонимен

преди 5 години

Автомобилите се промениха и вече са много по-удобни и безопасни за ползване.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен3няма се пуашиш.Хора има гьотири.В излишък.10-20-50 милиона ако дадат фира, няма да се забележи даже.