24

все десе

преди 5 години

македонци не прехвърляйте вината от болната на здравата глава

23

въпрос

преди 5 години

удостоверенията президентството ли ги дава

22

Анонимен

преди 5 години

Пак някой друг им е виновен.Все друг им е виновен.

21

Анонимен

преди 5 години

До изнервенНапълно вярно!Следва да се потърси отговорност от лицата Плевнелиев и Първанов.Всеки държавен служител трябва да носи отговорност пред закона!

20

ТИТИ

преди 5 години

до 17 -я изнервен...Изнервен бил...сигурно защото вече на хората им писна да ги правят на *** по големи ***....Ти, изнервения, по добре първо да помислиш,преди да даваш акъл...ЗАБЕЛЕЖЕТЕ...Трябвало да не вярват на поднесените документи,а да си правят собствено проучване..И то с помощта на същите държавни органи,които в същите документи гарантират,че са проверили всичко. И докладват-няма причини да не се подпише.Точка. А как точно да стане контапроучването? ТУК УМНИКА спира да дава акъл.

19

Питащ

преди 5 години

До Анонимен 2Кои са "пастирката и сивушка"?

18

Анонимен

преди 5 години

Защо няма един арест в президентството? Не защитавайте продажните патриотари. И малките деца разбраха, че те са готови да продадат и майка си за пари, извинете евро.

17

Анонимен

преди 5 години

До 16. А ти си много, ама много ***. Прочети долния коментар, за да го разбереш.

16

изнервен

преди 5 години

Тук разни червенушковци се опитват да оневинят президенството. Да, те не подготвят документите, но така ли се слага подпис под нещо толкова важно, без да се поинтересуваш и провериш и по друг начин чрез службите дали всичко е наред? Не са чували поне, че има нещо нередно и да не подписват ей така и да предизвикат проверка. Често се търси отговорност от министри, например за обществена поръчка, само защото са я подписали, без да имат участие в процедурата - не е ли същото?

15

Анонимен

преди 5 години

Ха ха -на крадливите герберасти пак Президентът им е виновен.Абсолютни нагляри.

14

Тато из Правец

преди 5 години

Иначе казано,тарикатите на Каракачанката прибират парите,а с Президентството тарикатите си мият ръчичките ! Е ,верно народецо е *** ,ама не толкова,че да не знае кои са айдуците !!!

13

Анонимен

преди 5 години

ДАБЧ взема подкупите, те разтакават кандидатите докато си платят рекета - там е проблемът.

12

Селянин

преди 5 години

Да се арестуват Шкембе ваевода, Муко, Плешивия, Мазния, Врачанския, Таралежа, Габровския, Ревизоро и....всичките!

11

Анонимен

преди 5 години

Технически погледното президентството дава гражданство чрез подписа си. Без неговия подпис нищо няма да случи. Но но-то е доста голяма. Преси да се разпише вицето, дабч прави проучване, интервю, оформя документите. След това се изпращат за подпис. Само за подпис. Чиновниците в дабч им е много по-лесно да манипулират документацията. Цялата работа се оформя от тях. Президентството да не би да прави проучване на проучването? Не и се получава на Христова.

10

Еврокомисия

преди 5 години

Оставка на Джамбазки и Праслака!

9

Анонимен

преди 5 години

Тук пак мазно и хитро се опитват да прехвърлят топката при Радев, обаче издадените паспорти са в пъти повече по времето на Плевнелиев. Защо не го потърсят него за коментар.

8

Прокурор

преди 5 години

Оставка на цялата камарила ВМРО!

7

Mi6osp

преди 5 години

Умници, предложете да арестуват вицепрезидента, и то на кръстовището, с пранги , и щяха да пресечат далаверите из корен.

6

Народа

преди 5 години

Искаме оставката на Каракачанов! Той е касиера на пладнешкия обир! Временно спряха да правят БАНКЕТИ и ЗАПОИ!

5

ТИТИ

преди 5 години

Пълни глупости....журналисти ли? Да, по професия...но иначе наемни лъжци. Да наблягаш, че края на веригата, следователно отговорният е Президентството, е много меко невярно. И знаят, че е формално и то заради търсеният ефект от церемониалност, новият гражданин да е впечатлен. Но да се стигне дотук всички други по веригата докладват,че всичко е наред...Как последният,който не ги разследва,да ги опровергава? Я се замислете...