7

18

преди 5 години

13 ожидайки блажената надежда, славното явление на нашия велик Бог и Спасител Исус Христос,.."Тит2

6

Вярващ

преди 5 години

Според Библията (1Тим2:5-6) молитвата към светии е неправилна защото те нямат ролята на ходатай, както Исус има. Няма и един стих в Библията, който да потвърждава, че те могат да ни чуват. В ев. Йоан 14: 13-14 пише думи на Исус: "И каквото и да поискате в Мое име, ще го сторя, за да се прослави Отец в Сина.Ако поискате нещо в Мое име, това ще сторя. "

5

До Гошо

преди 5 години

Не си прав да се молиш на Архангел - Той само изпълнява, това което му е наредено от Бог. В 1Тим 2:5-6 пише: Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус,Който, като своевременно свидетелство за това, даде Себе Си откуп за всички;Тоест Най-правилно е човек да се моли на Исус Христос, защото Той е ходатая (застъпника) за нас

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Архангел Михаил е предводителя на небесното войнство.За това той има огромна сила и мощ.Днес е негов ден,да го почетем и да му се помолим за закрила.Честит празник миряни,Бог да пази и закриля целокупния български народ!

3

мес

преди 5 години

До тес- Защо само Библията четеш? В други писания пише за 7 архангели. От гледна точка на хора, които четат повече от една Библия - ти си невеж.

2

Агностик

преди 5 години

До тес:Добре де, а тия Гавраил, Рафаил? Те не са ли АРХангели също?

1

тес

преди 5 години

Такова НЕВЕЖЕСТВО,от Хора, никога не отваряли Библията!!!!ЕДИН е Архангела!Михаил е архангел Титлата архангел, означава "Предводител на ангелите"!(1Солунци4:16)Исус има глас на АРХАНГЕЛ,ЗАЩОТО ТОЙ Е АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!!!Четете,не се излагайте,Бе ,хора!!!