13

Хахахааааа.

преди 5 години

А Турция обмисля да олаби мигрантите за Брюксел!

12

Анонимен

преди 5 години

До 11. Европа се оправя и без танкове. Полша си навлиза в Русия с частни фирми. И се развиват фирмите на руска територия успешно. Истанбул не е Турция. В един момент ще се отдели и от Турция. Остава в ЕС.

11

Анонимен

преди 5 години

Тези от Ориента още ли лазят пред вратите на Европа?Отсвирвайте ги,без това полза от турчин няма!

10

Анонимен

преди 5 години

Каква дума имат в ЕС тия смешници немците, една Полша ги гаври яко и за нищо не се съобразява с тях. Гърците издигаха плакати на Меркел в нацистко облекло. Ердоган не е спрял да ги плюе и дразни, а те не смеят да гъкнат, само скърцат със зъби. Половината им танкове са извън строя, нямат ядрено оръжие, нямат флот, а няк'ва фармацефтка им е главнокомандваща. Само тука овчото бг стадо възхвалява тези смешници, които цяла Европа не може да понася.

9

Анонимен

преди 5 години

Юнкер ... изтрезнявал ли е скоро??

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Турция си е в Евросъюза,само че не го...знае.Когато го...научи,ще иска да...излезе,но ще бъде...късно.

7

Анонимен

преди 5 години

Преговорите няма да престанат никога защото Германия има икономически интереси от турските пазари. А в ЕС последна дума има Германия.

6

Тюрк

преди 5 години

Една добра новина!

5

българина

преди 5 години

като не могат да вкарат високата порта през централната порта, юдеите ще вкарат фесовете през комшулука! без визи, свободна търговия и достъп до пазара, но без субсидии, голям праз. ще получат всичко но без евро безмозъчни регламенти.

4

Анонимен

преди 5 години

Иска да вкарат всички мръни ман#гали в европа да я разпаднат тва им е целта. Да убият християните и да идат в *** раи

3

Анонимен

преди 5 години

Населението на Турция е вече с два милиона повече от населението на Германия. Да не са луди да ги пуснат в Ес.

2

Анонимен

преди 5 години

Край на лъжите, че преговарят. Турция би имала влияние колкото Германия, Франция в Евросъюза. Ще има колкото тях депутати. Те трябва да са луди да пуснат Турция в Евросъюза. Сега излиза Великобритания с 60 милиона население. Ще се наредят до германия да командват Европа. Нека сложат край на лъжите.

1

Осман

преди 5 години

Ако приемат Турция трябва да приемат и Русия. Тези държави са източни погранични държави на Европа. С друга култура, обичаи и традиции. Европа трябва да бъде в добри отношения с Турция и Русия които са естествена преграда и защита за нея.