192

Анонимен

преди 5 години

едно пазаруване в кварталния супермаркет не е по-малко от 30 лв.какво подобрение?пазарувам от най-евтиното.а доматите на пазара 6.50лв.картофите1.60лв.хляба 1.20.месо от испанското свинско от 15г.-7.50 лв.бензина 2.37лв...

191

Анонимен

преди 5 години

ЛУНАТИЦИ

190

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 195 Е ние за това мразим Турция. Хубави пътища , по високи заплати и пенсии , втори маст над Босфора, най голяма болница , най голяма летище....Как да не ги мрази човек.

189

Я па ти...

преди 5 години

До 180 Да накажем герберските престъпници....Прав си. Да им дадем и четвърти мандат. Нека се мъчат горките.

188

extremist

преди 5 години

От ГЕРБ виждат: ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО; КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ ЛУДНИЦАТА МОЖЕ И ДА СТЕ ПО-ДОБРЕ

187

До ГЕРБ активисти

преди 5 години

Гледам добренсе справяте с пропагандата, завладяли сте форума - браво.*** като пишете "червен" и "комунист" , не забравяйте, че Вожда Ви е такъв. Също, че от 2007-*** сте на власт - първо местната, после цялата власт е в ръцете ви.Е - оцапахте се!

186

Анонимен

преди 5 години

Да и а окачване, но не е толиов голя и, колкото го изкарват. Или за равохме, че преди цигарите бяха 1. 2 лева, хляба беше 50 ст., а в София, двустайните панелки, не бяха по 200 000 лева?

185

Анонимен

преди 5 години

Нищо, трайте още, те ще си приказват.

184

Zaki

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВSyglasen s kazanoto, no kak da stane revoluciqta i dai boje posle i narodniq syd? Vsi4ki samo pi6em po saitovete ama taka nqma da stane, koi 6te povede horata? I koga nai posle 6te stane tova? Imali dostaty4no smeli hora da osydqt vsi4kite ni vinovni politici i mutri i tnk.???

183

не налапали се

преди 5 години

ШОПАРИ

182

Анонимен

преди 5 години

Ще висят по клоните,няма как.На всяко нещо му идва краят.

181

изнервен

преди 5 години

До 196. Та тези 2.5 млн откога са изгонени? Само от последните години или и много преди това, а тарикат червен? Щото големите вълни напускащи бяха по време на управленията на червените гадове. А между другото (защото това не е български феномен), прочети новината колко от германците искат да емигрират.

180

Байфидан

преди 5 години

До 189 анонимник. Главните букви няма да ви помогнат, да ва *** в червените ***.Тези закани ги слушаме и четем вече 10 години, а ГЕРБ всеки път печели. И следващият път ще е така. Защото по-голямата част от хората знаят какво представлява червената пасмина и няма да й дадат властта.

179

Анонимен

преди 5 години

Това се нарича ЦИНИЗЪМ. Изгониха 2,5млн., още 1млн. души се канят да заминават и ми говорят за "подобрение". Как изобщо се събират в устите им подобни нагли лъжи. Изумително е, направо не вярвам на ушите си...

178

Анонимен

преди 5 години

Приятели, ще ви кажа само едно нещо. Преди месец ходих по работа в Турция и стигнах доста навътре. Турция е 770 000 киляди кв. км. и има 770 000 км. пътища и то без грам дупка, ошашавих се какви пътища имат тези хора. Минималната им пенсия е 1650 турски лири, тоест около 550 лева. Правете си сметката, а България е от 11 години в ЕС.

177

Анонимен

преди 5 години

Направо сме най процъфтяващата страна в Европа! Да вземем малко да намалим това бясно развитие, че да могат да ни настигнат останалите! Вижда се подобрение да. Има села в които вече можеш да ходиш само с кон, защото няма пътища! В 21 век. Страната е изравнена с Африканските републики по развитие и доходи, демографската катастрофа, корупцията и мизерията са най високи в Европа. Това е една провалена страна управлявана от мафия! Държавата не е нищо повече от една мафиотска структура!

176

До 192

преди 5 години

От вашия частен сектор нищо не става! Ни услугите са ви като хората, нито стоките! По принцип частния сектор е двигател на икономиката в една страна!!! Колкото е по-зле частния сектор, толкова е по-зле икономиката! Не случайно България е най-бедната държава в Европа. Нашия частен сектор е: един произвежда, 3-*** го гледат, а след това петима препродават стоката на печалба! Трагични

175

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с този държавен сектор бе! Ние в частния сектор се скапваме, за да има заплати в държавния и то в пъти по-високи от нашите. Къде ще му излезе края? И защо след като има излишък от УЖ 2 милиарда лева, постоянно се вдигат данъци и осигуровки? Тази Мария Илиева да вземе малко да се замисли, а не да ми приказва врели некипели.

174

Чичо

преди 5 години

Според управляващите като се вдигне данъка на старите коли-въздуха в София и другите големи градове автоматично ще стане по-чист.Да ама не.За съжаление бедните овчици пак ще бъдат остригани до голо.

173

Анонимен

преди 5 години

Политиците говорят в множествено число когато говорят за себе си!Боли ги за Вас как връзвате двата края с 500 лв. те мислят всички за програмисти.