12

ретроспекция

преди 5 години

НАСТОЯЩЕТО- МИЗЕРНО ! БЪДЕЩЕТО- ОЩЕ ПО-ЧЕРНО...

11

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

10

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

9

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ СА БСП И ИКОНОМИЧЕСКОТО ГУРУ ГЕЧЕВ- НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ТЕХНИТЕ УСПЕХИ- Я ГЛЕДАЙТЕ- НСИ- ДЕМОКРАТИЧНА ЛЕВИЦА, ГЕЧЕВ ЗАМ МИНИСТЪР- 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 13 та 2014Г, 1 ДЛ- 3000ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ НЯМА И 1 ДОЛАР, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ, ИНФЛАЦИЯ 200%- НЕ БСП НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕ- СПОРОВЕТЕ СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ- ТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- НЯМА ДРУГА ТАКАВА ПАРТИЯ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ- ДА СМАЗВА, ФАЛИРА ИКОНОМИКАТА ДАД ЪРЖАВАТА.

8

Анонимен

преди 5 години

Бюджета е голям, ще раздадат пари, които по други механизми ще си приберат обратно. Но на бъдещите избори ще говорят колко пари и за какво са раздали и колко са уникално щедри. И повечето хора ще ръкопляскат и пак ще ги изберат. Народа е много наивен, ужасно наивен.

7

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТААми искаме БСП,не искаме ГРОП!

6

Анонимен

преди 5 години

Споко, ако ви дадат 30 лв. повече, ще ви вземат 100 с увеличените такси, данъци, застраховки, акцизи. Никога никога българската държава не дава нещо, без идеята да си го вземе двойно или тройно.

5

Инфлацията

преди 5 години

Гриз, Гриз, Гриз, но не сиренце, а спестените парички на матряла.Че толкова милиарди да кътат не е на добре.

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ГЕРБ нямат алтернатива... - думи на Доган ефенди...

3

Анонимен

преди 5 години

Докато управляваха Доган и Станишев,страната беше доста по-спокойна и по-свободна,качването на герберите на власт донесе само стрес и неприятности за хората,бизнеса,партиите,факт!Голяма грешка бе идването на власт на герберите,като ято африкански скакалци минаха през всичко в страната.

2

50

преди 5 години

След 10-ти 89-та не е имало толково много налагани данъци,такси и прочее товари на гърба на обикновения гражданин.Но той мълчи и понася!Значи може още!Ние просто обедняваме прогресивно,а толкова много се надявахме през тези години да се доближим по доходи до западняците!Напразно е било!Осем хиляди "българи" за спечелили за година 7.5 млд лева!?Ашколсун бе!

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

И на края кво каэаха, че не прочетах