19

Анонимен

преди 5 години

Нали са със сменени имена и дата на раждане и година.Родом съм от съвсем друго населено място. Как ще провери тази информация, като реално тези хора които търсят ги търсят със истинските им лични данни.И не могат да бъдат индифицирани. Т. е когато биват сменени с имената си като самоличност няма такива не съществуват документално, като граждани. Но си имат и други начини да ги открият. Само в съда се знае кой си е сменил самоличността и поради какви причини.

18

Анонимен

преди 5 години

Сега ще доказват, че " нямат сестра".

17

Анонимен

преди 5 години

Кратко и ясно

16

Анонимен

преди 5 години

Чакайте, братя Галеви, разни мутри от прехода, разни банкери и тн не се ли издирват вече?! Явно не! Явно всичко е добре забравено! Мръсни мутри!

15

тома неверни

преди 5 години

Tия смешници,що не провериха,колко от тези нови българи,са останали в България,да работят,да живеят,иначе за какъв *** им се дава??

14

Анонимен

преди 5 години

В търговския регистър ли проверява *** ?

13

Боко Тиквата

преди 5 години

И да внимавате джурналята някой да не почне да рови дали не сме унищожавали уличаваща документация за издадените паспорти за последните 6 години. Все ще излезете навън- я на джогинг, я на заведение...

12

ЦЦ

преди 5 години

Давам им новите паспорти старите ги изгаряме, 3 пъти правя проверки по новите паспорти един издирван от Интерпол няма. Майната им на Интерпол да живее коминтерна и вечната дружба между народите, българите да си приготвят пари за новите цени и данъци, че трябва да си правя нова прическа за 2 000 лв за да съм красива за моя жребец.

11

ай сиктир

преди 5 години

*** моля ви се слагайте по една червена точка когато и показвате снимката на стрина с рабфага пак ще сънувам кошмари.

10

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ ГРОЗНА КРАВА ОТКЪДЕ ЗНАЕ? СИГУРНО БЪРБОРКО Й Е КАЗАЛ

9

Обструкшън

преди 5 години

До Цецка ЦачеваГрадинката му я копае кмета на Симитли. Червената книжка е клъбна карта защото не фен на отбор Цървена звезда. Бурканите с мас са да маже "филиите" на българите че да им е кеф.

8

Цецка Цачева

преди 5 години

Направихме проверка и на твърденията в медиите, че господин Борисов си е купил гръцки остров, нищо не намерихме. Срещу графа "собственост" на господин Борисов открихме градинка с картофи, мазе с буркани свинска мас и една червена книжка със звезда на корицата.

7

ЗмейГорянин

преди 5 години

Бао Цецке, мноо си са разхубавила мооооо....!

6

Анонимен

преди 5 години

Влизат само неиздирвани от Интерпол щото идват с фалшиви паспорти тука им раздават истински после кой откъде е.

5

Затова ли?

преди 5 години

По новите имена в паспортите са чисти като сълзи ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя чичка на снимката и защо чак сега провеpява, не трябва ли първо да провeрява после да издават свидетелства. 3начи по-една щастлива случайност няма такива въпреки некадърния грозен чичак. И откъде-накъде издирван от интерпол няма право на свиделство, всеки е невинен до доказване на противното не ми се вярва Интерпол да има съдебни функции ако тoя въобще знае какво е правосъдие и как се прилага най-много да отнесем още едно дело в Страсбург.

3

Анонимен

преди 5 години

повЕрвАрвахме ,даааааа....

2

Анонимен

преди 5 години

Момент, момент. Сега гербавите правят проверка на получилите българско гражданство за 6 години назад?! Това означава, че 6 години нищо не са правили.

1

Анонимен

преди 5 години

А братя Галеви с какво гражданство и кой ги издирва ?