10

д-р Исня

преди 5 години

неизразход... пууу

9

проф. Ан

преди 5 години

И #Кой "Архитект" заложи в проекта само 1 USB ?! Или това е тънък подтик, да започне селски бой? Направете 1 спорка, ама с панели по целия покрив на спирката и с капацитет за няколко устройства едновременно. Батерии в колоните или под спирката, та неисразходваната, но акумулирана енергия, да се съхрани. Така и нощните клиенти ще намажат. Но като сметнем шурката, баджанака и аверите, на данъкоплатеца ще струва няколко десетки милиона тази спирка. Какви неща може да направим, а се самозариваме!

8

българин

преди 5 години

време е да ги намажа с ЛОКО СОФИЯ 2018 в големи мазни букви. щото това е красота! това е артистичност! графитие са най важното нещо за мен! графити на всичко, веднага!

7

Осман

преди 5 години

Ще отрежат usb кабелите или повредят за няколко дни. Безплатния Интернет ще го има за няколко месеца след това ще го спрат.

6

-

преди 5 години

Отчайвате ме бе, тъкмо си казах я в шумен било хубаво и селяците пак наискачаха.

5

оставка на кмета

преди 5 години

Оставка за кмета-агент който манипулира обществените поръчки в полза на свои съпартийци.

4

Българина

преди 5 години

Добра идея но в България всичко хубаво умира.... Все пак *** обезкостяват всичко създадено от човек и природа

3

Анонимен

преди 5 години

давам им не повече от няколко месеца, преди да ги отвее шуменският вятър, което е доста силен, или да бъдат обезкостени от някои младежи с по-тъмен тен

2

Анонимен

преди 5 години

никакъв практически смисъл няма това! за 10-15 мин. чакане на спирката - кво ше заредиш? бас ловя, че това са парици "усвоени" по някоя "програма", както много други такива "соларни проекти" в близкото минало. Пълен та шак! Много напълно безсмислени , излишни неща се правят, които са "видяни от запада", и които без никакъв практико-приложен смисъл!

1

браво

преди 5 години

Честито, много са представителни, дано шуменци да ги пазят.