13

ia pogledni

преди 5 години

...niakoia segashna snimka ot evropeiski grad I mi kaji kolko evropeiski fizionomii vijdash !!! Tova e ujas ...moeto momche !!! Tova e ujas !!!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10"От 7 физиономии - 3 азиатски! Евала!"-----------Ами каква част от Русия е в Азия? Ще има и азиатци, разбира се! Ти защо се наssираш от щастие като чуеш за Япония?По-добре такива, отколкото злите муцуни с цвят на боя за печка в US Army!А твоето евала на кой европейски език e! Сик-тир на този език ти казвам.

11

Ira

преди 5 години

Krasivite hora triabva da se podkrepiat, nali?

10

Анонимен

преди 5 години

От 7 физиономии - 3 азиатски! Евала!

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКалетко е голям тарикат - усъвършенствал е онлайн манипулираенто/тролене. Въпреки, че е про-СиК 2 и про-десен ***, съзнателно избягва статии където няма шанс сред маса преобладаващо-негативни коментари дори и с помощ от VPN. Например не коментира под статии на Герберски изцепки, като тези на главната от днес или с *** изборни изцепки. Затова пък се е сгушил в статиийка със снимки някъде на дъното на сайт, за да спомене "рашка". Ей тва е уникално !

8

Анонимен

преди 5 години

На седмата слика - дека е Ангеларий?

7

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоКато ти гледам ника и какво пишеш, природата много ти е взела, направо си за доктор!

6

Анонимен

преди 5 години

Полкът за удоволствия на Путин. Челният опит на Ким вече се възприема.

5

?

преди 5 години

Тези моми ли ще ни освобождават, ако някой пак реши да се настани тук, без да сме го канили?Впрочем, вече има такива настанени. Яшар Правешки ги е събрал от съседни държави и ги е докарал тук преди половин век.

4

Сата НАТО

преди 5 години

Еваси грозотилищата... В началото на редицата са турили по една по-европейска муцунка и нататък сичкото са монголо-татарки. И много прасти тутско с тия панделки ! Q-рвенска работа...

3

Анонимен

преди 5 години

само двама явно са останали привържениците на БКП , като гледам снимка 7Е сега като се приберат от честването , ои ще започнат да пишат в блоговете :)

2

Анонимен

преди 5 години

Хубави мацета,...Путин затова обеща да ги прати в Рая !Много е ревнив и скрънзав.

1

Калеко Алеко

преди 5 години

Абе то хубаво, ама само с маршировки и спомени за войната не става ... требе си и малко акъл, че само с бензиноколонки не се живее ... !!!