14

Анонимен

преди 5 години

Ако десните са се провалили, то левите досега тотално да са затрили Европа ако бяха на власт! Разкарайте се червени гадове!

13

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде в Европа десните се провалиха. Камерън и Мей във Великобритания, Мариано Рахой в Испания, Меркел в Германия, Берлускони в Италия, Саркози във Франция. Време е левите сили да подкарат локомотива, инак Европа е обречена.

12

Анонимен

преди 5 години

Точно десните Меркел, Саркози и Юнкер докараха Европа до ръба на краха. Крайно десните ще й подпишат смъртната присъда. Единствево европейските социалисти могат да спасят континента.

11

Изнервен

преди 5 години

До 11 ляв анонимен. И кои сте тези, които се нуждаете? Не пиши така обобщаващо, щото тези, които се нуждаете от такъв левак, сте малцинство в Европа.

10

Байфидан

преди 5 години

А защо лидерът на ПЕС не се кандидатира? Като ще е лява резба, да е най-мазната.

9

Анонимен

преди 5 години

Интелигентен човек, дано възроди левицата. Нуждаем се повече от всякога.

8

не може да бъде!

преди 5 години

Т.н.социалисти от ПЕС не са леви,а леваци!Някой спомня ли си за забележителния левак пардон ,социалист Франсоа Оланд,голям приятел на Станишев !?Като президент на Франция той постигна абсолютния рекорд за одобрение - 0 /нула/%!Такъв му беше рейтинга в последните месеци,мислех си,че е журналистическа грешка,но сега се оказа ,че е вярно!

7

Чичо

преди 5 години

,,Пагубното управление на десните????" Интересно защо до сега никъде и никога до сега в историята на цял свят няма НИТО ЕДНО успяло ляво ,а навсякъде завършва с катастрофа.Може би Сергейчо ще посочи ,,левите" Швеция,Норвегия,Дания,Люксембург и т.н.и ще ги сравни с ,,преуспяващата" в момента Венецуела и купонната система на Куба.И ние минахме през такава с онези разноцветни купончета за храна и бензин.Аз съм на 70 и по пагубните години бяха при,,лявото".Единственното хубаво беше че бяхме млади.

6

Анонимен

преди 5 години

Властите искат да решат проблема като направят така, че за българина да е непосилно финансово да подържа автомобил вместо да се садят дървета и да се дават данъчни облекчения за екологични коли например.

5

Анонимен

преди 5 години

Лузарите от Пес сменят СерГЕЯ с т(п)имеРАСТ

4

House M.D.

преди 5 години

Какво ни вълнува нас, нормалните хора, че КУЧЕ, ПСЕ, или СОБАКА предлага нещо си. Така или иначе народите в Евр(оп)ейския съюз нямат право на глас при този избор.

3

Анонимен

преди 5 години

Социалистите са много силни в момента в ЕС, дори имаха още един кандидат, но после го отказаха единия за да не се размива вота другите са жендъри и популисти от листите за квотите. Определено ще има изненади и някой ще останат с парче либерализъм в ръцете и много ишиас в джоба.

2

Анонимен

преди 5 години

ЕС се превърна в бюрократична диктатура.

1

Анонимен

преди 5 години

Тимерманс ще го изберат за шеф на ЕК помнете ми думата.