13

Анонимен

преди 5 години

като спрат детските добавки за отсъствия,социални грижи дават еднократни помощи,които са по-големи от спрените детски......

12

Анонимен

преди 5 години

"учителите им са назначени не по професионализъм, а по партийна принадлежност и връзкарщина" - За сега само директорите се подбират по посочените критерии. Може би от догодина ще ги приложат и за учителите.

11

Анонимен

преди 5 години

МОН веднага да премахне делегираните бюджети.Те са предпоставка за нарушения.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8На високи позиции в МОН са неграмотни, какво останало за обикновените хора.Неграмотниците стават учители и подготвят следващото поколение неграмотници. Как очакваш учениците да са грамотни и образовани, след като учителите им са назначени не по професионализъм, а по партийна принадлежност и връзкарщина?

9

ку.хи лей.ки

преди 5 години

До Анонимен 7ЗА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ ТИ Е ИЗВИНЯВАЛА ОТСЪСТВИЯТА, ТИ СЕГА Е "ИЗПЯ" ВЪВ ФОРУМА. Т.ЪП СИ БИЛ В УЧИЛИЩЕ, ТАКЪВ СИ СИ ОСТАНАЛ И СЛЕД 10 ГОД.

8

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че и на българите вече не им пука...А неграмотни - буквално неграмотни - има и в 12 клас.Съркана и опростачена държава произведохме, та всичкото това е съвсем закономерно - каквато е долу, такова е и горе!

7

Анонимен

преди 5 години

Е батко тия топлата вода откриха ... още като бях аз ученик преди 10 години класната ни ги извиняваше ... и не допускаше човек с повече от 5 неизвинени ;д

6

Нашите

преди 5 години

специалисти по източване на социални ситеми дори в Германия не могат да ги спрат, дето всичко проверяват и ти висят на главата пък камо ли нашата пълна анархия да успее да хване нещо. Има в БГ цели села от етноса дето са болни и освидетелствани от ТЕЛК. То извинителните бележки си е направо фасулско направо.

5

Анонимен

преди 5 години

Според мен, аналогично на членовете на обществото, държавата започва да изтрещява в желанието за тотален контрол и пресинг над всяко човечЕ ! Тази тотална преса върху хората, която е поета по всички възможни фронтове - от училището, през всякакви данъци, такси, цени на консумативи и храни и стигаща скоро и да "такса въздух", ще доведе до обратнитя ефект - тотален разпад и пълен нихилизъм от хората, към държавата.Много контрол, много нещо! А желанието за много контрол, говори за много страх!

4

Анонимен

преди 5 години

Бележките за отсъствия на ученици са същите като тези на депутатите, само дето децата не получават по 8 бона заплата.

3

Анонимен

преди 5 години

е за кво да ги вкарват в клас, да седятъ на топло ли.. то кат не иска - нема да учи. Що не кажете, че има ромчета в 4 клас, които не могат да четат и пишат?

2

Анонимен

преди 5 години

Спиране на всички социални помощи за питиетата.Пътят им е към Германия,да се устроят там докато Меркел съвсем не е сдала багажа.

1

ай сиктир

преди 5 години

Хе как се издавали бележки що за въпрос всичко зависи от цвета и броя на едни други бележки. Няма невъзможни неща по същия начин се издават и решения на ТЕЛК за инвалидност цели села са астматици от мало до голямо и то от един етнос.