40

Анонимен

преди 5 години

Стига ни занимавали с тези откачалки

39

USA

преди 5 години

Всичките над 70 години и се натискат да управляват. Не си гледат пенсията. С единия крак са в гроба. Тръмп като изкуфее още може наистина война да направи.

38

Факт

преди 5 години

До достаРотшилд играе срещу Сор.ос,но това е само вътрешно ев.рейски конфликт.В световен план е също толкова вреден.Изобщо положителни герои в "Светата троица"(Израел и слугите му САЩ и Великобритания) НЯМА!

37

Майтапчия

преди 5 години

Йелоустоуне,защо мълчиш?Тия си просят Апокалипсиса,ама много настоятелно...Жалко само за индианците,колкото и да са малко.

36

Анонимен

преди 5 години

Републиканската камера на представителите не показа резултати и избирателите я наказаха. Демократите нямат никакъв шанс да прокарат какъвто и да е закон при този президент и сенат. Така че или ще играят по свирката на републиканците или са в миналото. Това си пролича снощи когато въпросната дама в речта си повтори нещата които Тръмп иска. Забавяне ще има но репуликаците си научиха урока.

35

Анонимен

преди 5 години

Елкеее-мелкееее, ще ти се да е така. Дъртата баба няма шанс срещу Тръмп.

34

Идеалист

преди 5 години

Джендърите се завърнаха! Българското дясно е американското ляво. Политиката в САЩ се блокира и Америка ще тръгне отново надолу. Вече няма съмнение, че потокът от емигранти от Южна Америка, който се насочва към САЩ е организиран от *** и няма да е чудно ако в джобовете си имат дебитни карти със солидни суми. Така беше и с младите тестостеронови бойци насочени от същите структури от Близкия Изток към Европа, финансирани и управлявани от тях. Тези са решили не само да разрушат ЕС, но и собствената си Родина ( ако за тях съществува такова понятие )

33

Биби

преди 5 години

Ксенофобската риторика на Тръмп е токсична за разнородното американско население. Путин му дърпа конците да настройва хората от различни етноси едни срещу други за да създаде предпоставки за гражданска война и революционна ситуация. После ще избяга като дребен мошенник с частния самолет, а народа да му мисли. Всеки американец притежава огнестрелно оръжие.. още едва причина прогресивните сили да са против това. Импийчмънт!

32

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е политически труп, народа не го ще

31

Анонимен

преди 5 години

Ако стане гражданска война кой ще воюва бе пикльо Тръмп ще спечели гражданската война срещу Тръмп са некакви изнасилени жени и мексиканците.

30

Анонимен

преди 5 години

Голяма катастрофа за американската мечта .Оказа че една барманка ще разследва един милионер !Това бие на анархията от френската революция !Очевидно демократите искат да въведат диктатура и някакъв конвент !Да видим дали Тръмп е глупав като Луи 16

29

k

преди 5 години

в САЩ белите вече са малцинство - т.е. ясно е кой гласува срещу ТръмпПогледнете какво направиха *** в ЮАР след като взеха властта !това ще се случи и с САЩ Тръмп е последната надежда на Америка не спрем ли еврейския глобализъм и толерастия бялата раса е обречена !

28

Анонимен

преди 5 години

Айде, чакаме гражданската война в краварията!!! Говедата срещу телетата!!!! Айде..........че после НАЙ-СЕТНЕ ДА НАСТЪПИ МИР ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! Когато се затрие този миризлив говежди обор!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Укрепи ги ,но какво от това ,Обамията растението раково образувание в Америка!Гейове,латиноси ,мюсюлмани ,те са променили картината в етнически смисъл !Какво ще е САЩ след 40 г ? Началото на краят ,защото Тръмп дойде не да променя ,а да спре за малко вълната на ,която ще владее света за следващите 100000 г!

26

Биби

преди 5 години

Ксенофобията и хомофобията нямат място в САЩ! Как може да наречете "пълчища чветнокажи животни" живи човешки същества, които дори не познавате?! Ето това представлява електората на Тръмпистите! Да се молим за по-ранен импийчмънт на Тръмп преди да нанесе още щети... вече се говори открито за гражданска война благодарение на този клоун!

25

й

преди 5 години

пропагандираната от Уол Стрийтските еврей "синя вълна" не се състояТръмп укрепи позициите сиСега на евреите им остава само да го застрелят - както направиха с Кенедив САЩ скоро ще има гражданска война !попитаите се:- защо и кому е изгодно да се позволи на пълчищата цветнокожи животни да нахлуят в САЩ !?- защо и кому е изгодно да се изнасят технологии и работни места от САЩ !?

24

Анонимен

преди 5 години

За щастие през 2020г. идва Опра, която ще върне хуманността. Иначе по-добре гражданска война пред това Тръмп да бъде президент. Всички прогресивни хора не можем да го дишаме.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"САЩ-страната на неограничените откачалки."Имаше предвид "ограничените откачалки без ограничения" май

22

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !

преди 5 години

Долната камара НЕ МОЖЕ да блокира нищо !Президента издава указ, долната камера гласува против, президента налага вето, за отмяна на ветото се иска 2/3 от гласовете това което могат да направят евреите да започнат нори разследвания срещу Тръмп и екипа му - нищо повече !и на Америка и писна от евреиската толерастията и глобализма !

21

Анонимен

преди 5 години

Нанси Пелоси е лузър номер 1 след оная грозотия Хилари дето мъжа и и слагаше рога с една прислужница в Белия дом пред очите на целия свят и побучиха импийчмънт щото Хилари е фригидна и девствена в ушите.