10

проф. Ан

преди 5 години

"в която са убити два милиона и са ранени четири милиона германски войници""в памет на над 17-те милиона жертви на Първата световна война"Последно?

9

Факт!

преди 5 години

Свикнахте ли лицемери германски.Алзассе и Лорайне са френски!Точка!

8

ф

преди 5 години

задава се нова война !Русия няма ефективна защита от ракети разположени на 1000 км от Москва в момента когато юдо-масоните разположат ракети със среден радиус в Западна Европа, Русия ще нападне !Путин не е Брежнев и не се бой да воюва !

7

Анонимен

преди 5 години

Мишоците почнаха да си намират извинения да се скатават от историческите си резили, довели до смъртта на милиони.

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Първата война на масовото...изтребление.След нея дойде...втората,но трета едва ли ще има,защото няма да има...победители.

5

Анонимен

преди 5 години

До Бай ОняПий си хапчетата, кой може да води война сам срещу Британската империя (най-голямата в света), Френската Империя, Руската Империя, САЩ и да очаква победа? Само глупавите българи и шваби! Дедите ти са ***.

4

Бай Оня

преди 5 години

До Герги - Пук-ни гад и всички като тебе, гну-сни предатели, кратуни комунистически, пълни със съветски фека-лии!

3

Анонимен

преди 5 години

"Истинската причина са последвалите събития в страната "Междувременно външният немски министър Хайко Маас, подозрително копиращ външния вид на Хайнрих Химлер, е в САЩ да се кълне във вярност към лидера на Четвъртия Райх.

2

Герге

преди 5 години

Какво да отбелязват тези арогантните, като са загубили войната. Монархо-фашистите кобурзи ни вкараха в 3 национални катастрофи! Настоящите пак ни натикаха да сме немска колония. Кога сме били с Немция все лошо сме видяли!

1

Бай Оня

преди 5 години

И всичко почна от нашето ид.иотско поведение на Добро поле, където оср.ахме войната. Иначе, ако Добро лале беше се превърнало в наша победа и беше ликвидиран Южният фронт, победителите щяхме да сме ние, а не мръ-сна-та англо-френска ***! Предателите слуги на Антантата, като Стамболийски, Малинов, Генадиев, тогава унищожиха България, завинаги.