303

Анонимен

преди 5 години

Първо да контролират горивата, искам колата ми да върви, както извън България, а след това какво излизало от ауспуха.

302

Кратун

преди 5 години

След като катализаторът няма да ми намалява данъка, за какво да го държа на ауспуха, ами да не го резна и да го предам за цветни метали? Едно време сервизът на Форд ми беше предложил 900 лева за стария катализатор на Фиестата.

301

11

преди 5 години

До Анонимен 342Бе то убаво, ама я кажи за кого трябва да гласуваме, щот не се вижда?

300

:(

преди 5 години

Та като вдигнат данъка, тази част, която ще е за екология точно за какво ще се употреби, за да ми стане по чист въздуха? Що ли си мисля, че парите ще потъват тотално и безвъзвратно пак, а въздуха, който дишам ще е все по-зле и по-зле? По-добре си кажете, дайте да съберем пари, че на еди кой си не му стигат за яхти, хотели...

299

Анонимен

преди 5 години

Абе гербаджии, аз като ваш краен анти-почитател друго не съм очаквал. Ами защо наказвате и глупаците които гласуваха за вас?! Не може ли просто да преработите закона и да плащаме само ние които сме против Борисов?! Дайте въздух на тъпичките електорални единици на Гербче! Те милите са толкова простички че не знаеха какво правят когато гласуваха за вас!!!

298

Анонимен

преди 5 години

А хористите от ГЕРБ казаха, че всичко е цветя и рози и вървим нагоре! Може и да са прави, защото все по-мощно се възнасяме! Едни през Терминала, но все повече през .... попа!

297

Анонимен

преди 5 години

В градове като Чирпан и Нова Загора, направо проблема със замърсяването е от колите.

296

Стамат

преди 5 години

По-високи данъци, ок, ама и по-строг контрол трябва. Не може коли 2010-та, дизели, с избушени гарнитури, оставящи бял дим 2 км след себе си, да плащат по-малък данък от моята "***" 2003-та дето е с чисто нов катализатор, здрави гарнитури и т.н. Не е правилно само заради годината и еко категорията, трябва да се мери нивото и спрямо него да се плаща данък, защото половината коли в България, след 2000-та са с махнати катализатори или филтри за твърди частици

295

promo

преди 5 години

герб тотално ни разориха и обрекоха на мизерия

294

Анонимен

преди 5 години

Мутрите ни сурвакат с Гражданската отговорност, банките ни сурвакат, управниците ни сурвакат нови данъци , здравната каси ни сурвака, полицията ни сурвака. Прекалено много сурвакари се навъдиха в държавата ни. Спасението е бегане от тук или умиране.

293

Анонимен

преди 5 години

"Да ти бръкнат в джоба винаги е дисциплинирало" - мутренската "философия" ще изчезне само тогава, когато изчезнат носителите й!Не се радвайте, окаяни.

292

Анонимен

преди 5 години

"От БСП остро се противопоставиха срещу промените и настояха, че с вдигането на данъците на старите автомобили "бъркат в джоба на гражданите". Те признаха, че има проблем със замърсяването на въздуха, но настояват да се направят политики за справянето с проблема, а не да се налагат по-високи данъци на хората."Закривай таз банда неадекватници бсп...

291

hahah

преди 5 години

Червената чума пак напук ... ? Като някой е против се очаква да даде алтернатива , но такава няма естествено.Да ти бръкнат в джоба винаги е дисциплинирало, няма друга толкова ефективна мярка. Клишето да го направим с политики е изтъркано и няма такава политика с която да се намали мръсния въздух. И да, 200 лева е пенсията , защото ни управляваха 45 години и това е резултата от тяхното "мъдро" управление.

290

Българин2

преди 5 години

Абе господа депутати(мафиоти) що не вземете да санкционирате и просещите хора по улицата, щото развалят пейзажа!!??Абе нагли същества безподобни!!! До кога ще продължавате политиката си на санкции и геноцид срещу българския беден народ!!?? Какво ще промените като вдигнете данъците на бедните?? Ще вдигнете бюджета и краденето!!!Дано скоро бъдете съдени по "свършената" от вас работа!!!

289

доволно

преди 5 години

А на новите коли кога ще се сетите да ги свалите!??!!

288

бай ПЕТКО

преди 5 години

С получените пари как ще изчистите въздуха, бе??? На изборите ще проличи !

287

42

преди 5 години

До 148У нас е пълно с богати простаци, забогатели от крадене.

286

42

преди 5 години

До 185Ей, ***, даже и в Италия и Франция има доста стари коли в движение.

285

Бабсурд

преди 5 години

Минаваме преглед за мерят газове . Имам кола на двайсет и пет години и сто и трийсет километра. Лачена завита в гараж подарък от германска тъща.Стои обаче замърсява?!Няма справедливост.

284

Хитър Петър

преди 5 години

Регистрирайте си москвичите и трабантите за ретро. И йок данъци.Голф едно тоже може