5

Струва ми се,

преди 5 години

че земната медицина е погрешна; трябва скенер на цялото тяло и тогава да се предписва лечение; така ще се видят МНОГО НЕЩА! А сега- на сляпо.. ако не мине с тези лек.- други: да. неуспелите ПОВРЕЖДАТ нещо- и така... до края...Как лекуват извънземните- скенират те с поглед; а може и с енергия да те излекуват..( това е фантастика;-)) Но за скенера- е верно!

4

Горан

преди 5 години

До 3: Ако това е причината за появяването на туморите, добре - да речем, че се научат... Не знам. Мъгляв е произхода на подобни образувания, и има немалко генетичен фактор в тая работа. Ама, да спрат и да замърсяват с какво ли не... иначе, кой знае какво още ни чака...

3

До 1

преди 5 години

А хората кога ще се научат, че не всичко, което лети се яде...

2

Анонимен

преди 5 години

Как изобщо се е движела с 18кг тежест в тялото си! Ужас!Защо са чакали да стане толкова голям, че чак сега да го отстранят?

1

Горан

преди 5 години

Те добре са го отстранили, и хубаво тръбите, че е рекорд за болницата. Очевидно е, че е доброкачествен, иначе не би стигнал тази големина и килограми, и жената да е още жива, но е и очевидно, че жената е склонна към рецидиви, след като това и е второ такова образувание, и то първото е било през недалечната 2009-та. Та... хубаво ги отстранявате, ама има ли изобщо някаква вероятност да се научите и да премахвате причините за подобни образувания, та да не се появяват повече?