11

Анонимен

преди 5 години

Аман от разбирачи. Покарайте поне малко Субару и тогава коментирайте. Иначе "граздето е кисело".

10

Анонимен

преди 5 години

Дърварооо си е дървар.....

9

Дърваро

преди 5 години

жълтите пак се канят да издялкат нов леген с теслата.

8

Русев

преди 5 години

Да,изискват по-често поддръжка.От осем години имам такива.На всеки десет хил. км трябва да се сменя маслото.Освен това трябва и свещи да се сменят.На около 50000 се сменя ремък и ролки (ако е с ремък).Също поне веднъж е добре да се смени охладителната течност. И ремонтът е труден.Ама не знам защо.Още двигател не съм ремонтирал.То тези двигатели са космическа технология и затова са толкова сложни.Имат бутала,сегменти,колянов вал.Даже и разпределителни валове има.Аве....сложна работа.

7

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтa, просто не знаеш какво е "Субару"! Идеално возене, пъргав двигател, устойчивост заради ниския център на тежестта, изпипано, стилно, без да се бута в луксозния сегмент, по който толкова се тръшкате. Прав е 1.

6

до 5

преди 5 години

Само последното от изброените.

5

Leon

преди 5 години

Боксер двигателите не изискват ли по-честа поддръжка, също по-трудни ремонти и малко повече гориво ?

4

Щерю

преди 5 години

Че досега предишните модели - агнешки ли бяха?

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 1И недей да шашавиш хората, що эа 9 години тва "Легайси" от 96та, си го кърпил 7 пъти! Или пък, отдавна не полэваш калници и прагове

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 1Те такива като тебе чекам эимата по светофарете, да вият на голфу эадния номер.Що се мислите за специални, и гуми си не эимате.

1

\m/

преди 5 години

Чудя се защо повечето хора, които искат здрава, стабилна и супер приятна за каране кола, не карат SUBARU?!От 9 години карам SUBARU Legacy 2.2 1996 година и единствено бензин слагам и масло сменям, като му дойде времето. Наистина не разбирам смисъла от другите коли :)