4

ИИ2

преди 5 години

Това е като пестене на ел.енергия чрез промяна на часовника. Няма значение,че ще спестим 1 милион. После,обаче ще платим 10 пъти повече за здраве,застрахователни събития,погребения и др. подобни неща свързани с биологичния часовник на хуманоидите. ТОВА,ЧЕ СМЕНЯШ ВРЕМЕТО НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ МОЖЕШ ЛЕСНО И БЪРЗО ДА ПРОМЕНИШ И БИОЛОГИЧНИЯ ЧАСОВНИК. НАЛИ?

3

ИИ 1

преди 5 години

Цената на един брой изследване за ранна диагностика на Алцхаймер струва 20 000.00лв.ДНК изследване за 5 вида РАК и ранното диагностициране струва 10 000.00 лв. Кръвно изследване за храни причиняващу алергии - 3000.00 лв.Здравната каса не покрива тези изследвания. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ ДОРИ САМО ЕДИН ДА ЗАБОЛЕЕ ОТ РАК ИЛИ АЛЦХАЙМЕР ЩЕ СТРУВА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НА ДЪРЖАВАТА, ТОЕСТ ДАНЪКОПЛАТЕЦА.Това е като пестене на ел.енергия чрез промяна на часовника. Няма значение,че ще спестим 1 милион. После

2

Анонимен

преди 5 години

Аз пък нещо не мога да разбера заглавието: ако вече е поставена диагноза, това означава, че вече е поставена, тогава какво открива изкуственият интелект - вече поставена диагноза ли!!! Иначе съм запознат със заболяването, пази Боже!

1

Анонимен

преди 5 години

с невронна мрежа също е възможно да се правят доста други медицински изследвания, базирани на недостатъчно количество данни. Например часовника ви може да снема ЕКГ характеристиките и да подава предварителни предупреждения при възможни сърдечни проблеми.