80

Анонимен

преди 5 години

300 дни срок по договор за ремонта, тия се шегуват!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Комунистическите селяни се довлякоха в София и я съсипаха. Да си ходи в Самоков тая мънкаща даскалица по руски!

78

съседка до 67

преди 5 години

И аз съм в пълно отчаяние, откакто в събота отидох до Седмочисленици и се спънах 3 пъти в ужасяващите плочки. Е няма такава некадърност! Да бяха се старали, нямаше да могат да ги наредят така стърчащи с по половин сантиметър спрямо съседните! Ад просто! Едно бакарди приседнало върху купчина павета, друго тътри продъдена пластмасова кофа с някакви материали, а покрай тях се нижат група японци със слисани физиономии. Фандъкова ни мрази - няма друго обяснение!

77

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не са крадци, те направиха България най-силната икономика на Балканите в момента.

76

А кога до 78

преди 5 години

Или не си прочел докрай какво съм написал, или си обикновен симпатизант, ***, кадър на ГЕРБ. Напуснах България 1999 г. не съм бил червен и никога няма да бъда. Какво да ти кажа заслужаваме си съдбата с хора като теб. ГЕРБ са крадци управляващи три мандата, жалко за хората повярвали в тази партия. Аз също гласувах за тях в първия им мандат за което съжалявам.

75

Joko

преди 5 години

Въпросит е не какво прави изпълнителят, а какво прави общинската администрация во главе с даскалицата ? Изберете я догодина отново ! ! !

74

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не управлява три мандата, не лъжи червен ***!

73

Анонимен

преди 5 години

Спаси София от "Спаси София".

72

А кога

преди 5 години

Ще има проект спаси България ? Без да обиждам Софиянци, искам само да кажа, че щом в столицата всичко върви много мудно какво остава за останалата част на България. Само да попитам кой управлява вече три мандата ? Корупция, кражби, схеми, далавери, това е управлението на ГЕРБ. Ние от чужбина и по-специално от Англия ясно заявихме какво е отношението ни към ГЕРБ.

71

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Много бързата , ремонта е вляза и в програмата 2030 .Тоест по кохезионната програма ремонта с пълна помилизация на трудовия ресурс и до слеващото председателство на България.Но то не е всичко по молба на Пеевски ще се рагледа , а и вероятно удобри на референдум плавателен канал Панчарево -Банкя .За да Може Ахмет Доган да кара огромната си яхта подарък от султана на Бруней по него вместо на Лазурния бряг

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Не бива да те учудва това. Там работят хора от Индия. Толкова могат, пък и много не ги е грижа, че ремонтът се проточи неестествено дълго и е некачествен.

69

Анонимен

преди 5 години

нормално е да се точат, те работят с качеството и скоростта на слепи хора без крайници... то е едно мотане, маене, сега ще падне и снега, и ще стане чудно. Не Март 2019, да се молим до лятото поне да стане. Този ремонт ще коства много на Фандъчката...

68

ДЪНО!!!

преди 5 години

Истината за ремонта на "Графа":https://youtube/watch?v=Gsa3fiqff74

67

Анонимен

преди 5 години

Самоковската *** съсипа нацяло хубавия ни град и го напълни с диви и нахални селяни като нея.

66

До 66

преди 5 години

Извинете, но трамваите пи Града (10,12,18) трябваше да бъдат пуснати от 1 октомври.По думите на Фандъкова и смешното й протеже Крусев.Знаете ли колко хора сме отрязани и без транспорт вече пиловин година?

65

Анонимен

преди 5 години

Ох съгражданино,колко хубаво беше с т.н. книжен пазар с изгнили маси и продвачи като от филми на ужасите невчесани и немити,пък за това какви сте естети и как ви дразни мизерията е достаттъчно да се види ужасът с графитите ,как бе гопсода естети не ви прави впечатление това,а че от ремонт имало шум!!Просто сте едни КРЕСЛЬОВЦИ.Мразещи.

64

Спаси София корупция

преди 5 години

*** комсомола от Спаси София да обясни на данъкоплатците как взеха проект за ремонт на парка на Людмила Живкова след като са НПО. И какви стабилни суми прибраха там.

63

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми съгрсждани, живея на Граф Игнатиев-32.Ще ви кажа, че положението е трагично.Такава мизерия не съм виждал през живота си.От понеделник къртят релсите на трамвая, защото. са ги сложили много близо и трамваите не могат да се раминават.Tо бива некадърност, бива, ама това наистина вече минава всякакви граници.

62

Анонимен

преди 5 години

Е,съжалявам ама байгън от вас "спасители'на София.На табелата пише СРОК НА РЕМОНТА 300 ДНИ,а не 180!!Вие направихте и истерията с плочките водени от собствените "естетически"вкусове УЖ а всъщност ЗАЩОТО СТЕ ОТ ФТЕНТИЧНО ДЕСНИТЕ.Окупирали сте и форума Скайскраперсити,модерирате и всеки който не ви е на мнението е про/стак и селя/дур,Политически сте пристрастни и се чудите вече какви глупости да говорите 5-мата от РМС-СЪЩИТЕ МЕТОДИ.Който не мисли като нас е против нас АЙДЕ СИКТИР!!

61

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** даже дават "Дондуков" за пример?Леле, леле...наглост!Идете днес и вижте къде са 25те милиона, които потънаха там!