26

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Гришоооо !

25

багату иванко

преди 5 години

Скоро и в Лудогорието ще има ошамарване.

24

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са били винаги по-добре и по-напред във всичко от ганчовците.

23

ЦСКА-р

преди 5 години

Бият, браво! И ние биехме, и то повремето, когато в Ливърпул играеха англичани, а и в Нотингам. И други сме били. Но никои не затри по престъпен начин спортния си символ, никои не бутна детската школа и не постори отгоре концертна зала. И ЦСКА Москва взе точка на Реал!!! А ние къде сме, прест.пници?

22

Зоя

преди 5 години

Поредният нашенец от Западните покрайнини. Родът му 100% е от Ниш насам. Вместо да се гордеят с този факт и да недолюбват сърбите и техните великошовинистки терзания, нашите псевдо *** от софето се изпотрепват да хвалят и превъзнасят сърбята...А ЦСКА като би Ливърпул на Анфийлд? Лудогорец като завърши наравно с тях и като би Ц.звезда с 4:2 в Белград??? Тогава защо нямаше такава врява??? Продажници. Дребни български душици, които подценяват българското за сметка на чуждото..

21

koko тайсъна

преди 5 години

Айде сега сърбоманите пак се събудиха.Голяма работа станала. И наш отбор сравнително скоро е побеждавал Ливърпул и то на Анфийлд.Нашите софийски журналистчета отдавна се прехласват по измислените сръбски отборчета,в повечето случаи неоснователно.И коментари от рода - "повечето играчи били сърби" са отдавна изтрито клише.Там играят много чужденци, а за Павков - мога да кажа със сигурност, че той или родителите му са родени от Ниш на изток,т.е. от нашите Западни покрайнини. Поздрави на сърбоманите

20

Марксиньо

преди 5 години

Футболът е опиум за народите!

19

Анонимен

преди 5 години

Ливърпул е всъщност смехотворен отбор щом го биха сърбите !Дано ПСЖ и Наполи се класират !

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Браво на сърбите !!!

17

Анонимен

преди 5 години

Честита победа, но Лузърпул не са точно еталон за световен гранд ....

16

Опа

преди 5 години

Браво на сърбите

15

House M.D.

преди 5 години

2:0, а не 0:2 и Тотнъм има 4 точки, а не 4 пункта, о, неграмотнико!

14

Анонимен

преди 5 години

Някакви млади не-гелюсани и не-татуирани сръсбки момчета от местното първенство бият Лливърпул в ШЛ. Звезда дори нямат световни знаменитоси в отбора си като Божигол, Благой Джизъса, или Ники синчето. Как е възможно?

13

Анонимен

преди 5 години

Пълният егоист Стоичков е доказателство за потопа!Навсякъде аз ,аз ,Христо Стоичков !*** ,който се срамуваше т нас ,а сега иска да купуваме парцала му !Не ,аз няма да си я купя още по малко ме интересува биографията му !

12

Анонимен

преди 5 години

Тази победа я няма дори в Топ 10 на Цървена Звезда. Мачкали са наред едно време. За който и да е гранд се сещате днес, Звезда са ги били с разлика.

11

Анонимен

преди 5 години

"Звезда без съмнение записа една от най-големите победи в историята си"За последните 20 години може би важи това изказване. Преди това Звезда са били европейският клубен шампион (ШЛ от едно време), както и световният клубен шампион. Така че... славни победи имат доста, само за информация.

10

БФС

преди 5 години

Това с нашите отбори няма как да се получи, защото сме малка държава.

9

Анонимен

преди 5 години

Четвъртите в света унищожиха футбола !И почнаха да пишат книги !

8

Перука от БФС

преди 5 години

Това е защото Сърбия е най-богатата и развита държава в Европа с територия от Шотландия до Гибралтар и на изток до границата с Грузия. Населението на Сърбия е 200 милиона, затова имат повече шанс да намерят качествени местни играчи. Бюджета за националният им отбор е 2 трилиона евра. От САЩ до Русия се учат на държавничество от Сърбия. Средната заплата в Белград е 25 000 евра

7

Еврогей

преди 5 години

Сърбите са извратени хетерасти,мразя ги...