34

Анонимен

преди 5 години

Погледнете картата на САЩ - демократите печелият там, където живеят интелигентните хора - в щатите от Ню Ингланд и тези по Тихоекеанското крайбрежие.За Тръмп гласуват селянд урите от Средните части, така наречените реднекове.

33

До 30 и 31

преди 5 години

И още нещо - САЩ е федерация, отделните щати имат собствени правителство и собствено законодателство, а голямата част от щатите са в ръцете на републиканците. А това което се случва сега в САЩ е важно за целия свят, още повече за западната цивилизация от която сме част и ние, въпроса е там че някой трябва да спре свободното пропадане което ни осигуриха хипи-либерастите, някой трябва да постави ясни граници, някой трябва да възстанови силата на Запада и това днес може да направи само Тръмп.

32

До 30 и 31

преди 5 години

Да и аз съм написал същото. Работата е там, че Тръмп никога не е имал безусловна подкрепа в конгреса, неговите законопроекти никога не са минавали лесно, всичко това, че видиш ли сега на Тръмп работата му е спукана е продукт на долнопробната помия изливана от хипи-гей демократите. Крайна смета нищо не се е променило, демократите тръгнаха с голямата кошница импийчмънт, бламиране на президента и т.н. и се провалиха тотално. Ясно се вижда, че подкрепата за Тръмп остава и дори леко се увеличава.

31

до 28

преди 5 години

Още нещо -- аз съм за който бие --просто ви казвам да изчакате броенето все още нищо не се знае.Има един лаф--коментарите след мача. Много ми дреме Путин на какво щял да се радва и какви живеели в Маями и къде и за кого били испаноговорящата диаспора...ДОЛУ ГЕРБ..

30

до 28

преди 5 години

Е-и.. камарата на представителите има законодателна инициатива и ако на Президента нещо не му се хареса връща закона при камарата чрез вето , но там те могат отново да го предложат и тои не може да мрънка също така те могат да отхвърлят неговите предложения ,ако има сблъсък се създават комисии който ако не стигнат до единомислие -законопроекта на Президента просто пропада ..Е -има ли значение камарата на представителите ?

29

Анонимен

преди 5 години

Реално ако днес има президентски избори, Тръмп ги печели с лекота, с по-голяма подкрепа от последните избори.

28

Анонимен

преди 5 години

До Чекайте бе ..разби--Първо дори не се знае, дали домократите въобще ще имат мнозинство в конгреса, те действат точно като на президентските избори, голяма веселба как сигурни победители и накрая получават мощен шут в дупетата. Второ конгреса си има е еквивалента на нашия парламент, тоест това е законодателната власт на федералното провителство, Тръмп си остава начело на изпълнителна власт, плюс подкрепата на огромната част от автономните щатски правителства.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе не ги слушайте Тея от днес.бг те само преписват от разни други либерали западни медии никаква победа няма за демократите даже напротив.

26

до 23

преди 5 години

Еее..и ти си голям бързак--- от къде научи колко са представителите на републиканците и демократите в долната камара ?????

25

Анонимен

преди 5 години

Така наречената синя хипи-гей лява либерастка вълна, ако се отвори картата на САЩ е всъщност няколко петна в червеното дясно консервативно-републиканско море.

24

Чекайте бе ..разби--

преди 5 години

..рачи !! Ако демократите имат мнозинство в камарата на представителите тогава имат победа и найстина ще могат да правят каквото поискат ,но ако нямат квалифицирано мнозинство ,победата с няколко избранника повече е безсмислена-просто ефект няма да има ---затова изчакайте преброяването и ще се говори за кой е победил ,на този етап не се знае...

23

До 19

преди 5 години

Републиканците печелят огромната част от щатите, реално демократите се провалиха тотално във Флорида, така че неформалния вот на доверие към Тръмп е факт. Иначе да двете крайбрежия винаги са били бастион на демократите, там е Меката на всички *** и сбърканяци.

22

Анонимен

преди 5 години

Комунистите набират сила в САЩ.Време било за обединение на всички.- "Пролетарий от всички страни- обединявайте се!" Повече социални помощи ,повече кредити,повече неработещи на социал.Свобода за затворниците ! С тоя комунизъм вървят към разпадане...

21

Анонимен

преди 5 години

Тръмп подпаши гейовете, мелезите латиносите мексиканците и пакистанците и те гласуваха за демократите сега Тръмп няма да може да ги екстрадира демократично към шитхол страните им. Американците и белите и образованите хора са гласували за комуниста Тръмп.

20

Анонимен

преди 5 години

Путин сега е за демократите нови санкции за Кремъл трябат.

19

Анонимен

преди 5 години

Погледнете картата на САЩ. Демократите печелят крайбрежието - Ню Йорк, Флорида, Калифорния, Хаваи и др. Там където са най-голям брой имигранти, цветнокожи и всякакви такива. Там е и съсредоточено и по-голям брой от населението. Затова се печелят и повече места в Камерата. Но и това са щатите с най-големи проблеми с престъпност, наркотици, нелегална имиграция, източване на социалната система, гетата, не искащи да работят. Тези хора искат наготово и да не носят отговорност. Това си го имаме и тук.

18

До 16

преди 5 години

Тези избори показват, че Тръмп не загубил подкрепа, даже я увеличава. С хипи-гейската ви секта е свършено, на хора им писна от вашите простотии.

17

Бау

преди 5 години

До 16Оооо ако спечели ще е ... велико просто... Не може да са толкова глупави... Но в Америка има много много прости хора :(

16

Анонимен

преди 5 години

До БауОбзалагам се че деди няма да спечели нов мандат. Просто одобрението му е рекордно ниско. Все пак това е Америка, а не крепостна Русия където от 20 години гласуват за един фашизиран, озлобен и дребен кагебей.

15

Бау

преди 5 години

До 14Разкри ни! :D Душица. "Ако някой е на различно мнение от мен, той е платен". Гениален както винаги :D