26

Анонимен

преди 5 години

Не я подценявам, но нещо взе много да се изживява на велика.

25

Щерю

преди 5 години

Тая Стояна верно е Стихийно бедствие...

24

Анонимен

преди 5 години

Голяма актриса беше Невена Коканова.Мутафова е халтураджийка.Една и съща, и все баба Гицка.

23

ПроСоТо

преди 5 години

моите уважения,но тя просто прекалява..Добри спомени оставя тоя,който успее да усети кога да спре..другото си е чисто орезилване!..."Булеварда на залеза"..

22

Анонимен

преди 5 години

Дай възможност и на младите артисти да се изавят.......на теб и на нас ни стига толкова.

21

реалист

преди 5 години

Никога не е била голяма актриса. Колко постановки или филми с нея знаете?! Участваше навремето в халтури, главно по Нова година (като бях малка, а тя - и тогава на достолепна възраст). Хората ходят да я гледат в момента основно за да ѝ гледат сеира. Показвали са кадри от "Г-жа Стихийно бедствие" и се вижда, че всичко е на аматьорско ниво, като пиеса от самодейци.

20

saki

преди 5 години

Ходя на театър ,само когато има готини млади актриси. Иначе ,разни там подпухнали от пиене застарели актьори и разни стари актриси не са ми приятни.

19

гост

преди 5 години

До Санитар-само ***-*** може да пише това-сигурно едва пишеш с един пръс и акъли даваш , марш на село !!!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Баси душманите дето сте , ами като може и иска нека да играе

17

Анонимен

преди 5 години

Това са глупости. Аз мисля, че тя не осъзнава, това са деменции.

16

Пич

преди 5 години

"Разберетея, хора! Ако спре да играе Мукито няма какво да яде, щото нищо не работи, а и не умее."Мукито е тотална щета. НАистина не знам какво ще прави когато майка и си отиде. Според мен тази мъка е за пари, което е много жалко.

15

А В БИГ БРАДЪР КОГА?

преди 5 години

Мутафова, кога ще влезеш в къщата на Биб Брадър?

14

Пич

преди 5 години

Последните издихания на социаистическия театър. Няма да мръднем и 1 см напред преди динозаврите да си отидат. И не става въпрос само за театъра, ами и за училища, университети, изкуство, и т.н. Няма отърване, толкова години минаха. И най-смешното е, че някой хора ни убеждават колко талантиви били, колко кадърни, и т.н. Глупости, глупости, глупости. Това са бившите любимци на партийните величия. Повечето си заминаха, обаче не всички ...

13

Анонимен

преди 5 години

Разберетея, хора! Ако спре да играе Мукито няма какво да яде, щото нищо не работи, а и не умее.

12

Калеко Алеко

преди 5 години

Докога ще ги гледаме живите мощи на баба Цоцолана ... Ветераните от Тошовия СОЦ, отдавна изиграха култовите си роли, сега нещата са по различни и изискват по-нова Визия ... Муки да си я прибира тая, въпреки че и те и двете са за освидетелстване ... !!!

11

ЧЕРВЕНА БАБИШКЕРА

преди 5 години

Както каза един колега по-долу, човек трябва да знае кога да спре. Какво тая червена изкуфяла бабишкера на всяка цена иска да се показва? Да си седи вкъщи и да си топли кокалите. Не разбирам и хората за какво са такива овце. Какво толкова ви харесва в тази жена като актриса? Време е да си ходи и да освободи сцената за млади таланти.

10

Анонимен

преди 5 години

Човек трябва да знае кога да спре.

9

Сократис

преди 5 години

С цялото си уважение към Стоянка Мутафова, ще кажа, че не одобрявам това нейно показване на сцена "на всяка цена".На тези години рискът е изключително висок, и ако нещо се случи с нея, включително и непоправимото, ще са отговорни и тези, които допускат това да се случва и превръщат изкуството в гротеска.Предполагам, Мутафова няма и застраховка, защото на тази възраст, никоя застрахователна компания не би рискувала.Защо е всичко това?!Оставете жената да си изживее спокойно остатъка от живота!

8

Анонимен

преди 5 години

Келепир има в тая работа ЕЙ !

7

Анонимен

преди 5 години

Може да не е нужно, да не е редно, някои да се гнусят(ами да не четът и да не я гледат), може да е смешно или меркантилно ....... НННООООООО ДРАСКАЧИТЕ НЕ МОГАТ ДА И СТЪПЯТ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ!!!!! Някои още на 30 г. са умряли......щото толкоз им капацитета!!!