33

Анонимен

преди 5 години

Мечтата на всяка селлска пръъчка е да се снима с някой важен.

32

Анонимен

преди 5 години

А нещо за визите, другарю Болтън ще кажете ли?

31

Анонимен

преди 5 години

Екскурзиите на Загариева са финансирани от новите цени на ГО и глобите от КАТ.

30

Жожо

преди 5 години

"Тръмп ще дойде в София!"Е, и?

29

Будалкат ни

преди 5 години

Чак пък най-бедната държава в ЕС и Европа лидер на Балканите е много пресилено. БиБи се излъга макетата да влезат в НАТО и в обозримо бъдеще в ЕС, ако дотогава го има и спечели червена точка. Македония обаче стана Северна М. и БГ ще си има с нея проблеми. Българофобията у комшиите си остана. Сърбия иска да влезе в ЕС, но не и в НАТО. Отношенията й с Косово са обтегнати. Румъния, Гърция и Черна гора са икономически по-добре от нас. А лидер със скъсани *** и пробити *** не звучи гордо...

28

Анонимен

преди 5 години

И какво каза Болтън - "Конграчулейшънс Борисов", имате усмивка по радиото и поздравителна песен във вестника! Ъ?

27

Анонимен

преди 5 години

Чакай бе, нали оранжевият *** каза, че САЩ щели да напускат НАТО и да си правят Северно Американски съюз! А ние кога ще направим оценка на процеса на модернизация на американската армия и ролята им в стабилността в района на Северна Америка? Ай ше има са ...

26

Анонимен

преди 5 години

До NoName 22За нашата страна, създадена от прабългари, дошли от необятните руски простори, да сме далече от роднините си, а още по-зле - да сме срещу нея, е ПОКАЗАТЕЛ ЗА ПЪЛНО ***-ЛО-У-МИ-Е!!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Абе, нашите "политици" добре ли са с главите си????? Да слушаш Болтън, а още повече да се кефиш на неговите "оценки"...............ТОВА Е ПРИЗНАК НА ***-ЛО-У-МИЕ, ЗАГУБА НА ДЪРЖАВНО МИСЛЕНЕ, ЛИПСА НА ВСЯКАКВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ЛОГИКА И РАЗУМ!!! Това е все едно да се връзваш към "третия р-а-й-х" пред началото на Втората световна война! Но КОГА ли пък нашите са били "държавници"??? За тях освен джоба и портфейла НИЩО ДРУГО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Няма ли професионалисти да обсъдят модернизацията на армията в Щатите, та оставиха катето да се развява отново и прави стойки?

23

Анонимен

преди 5 години

"Модернизацията на армията"...т.е.да им купим техните стари бракми Ф 16,а не "Грипен".Елементарно Уотсън.

22

Анонимен

преди 5 години

Taja milionerka se skada da serasjojda bes nikakva polsa sa bg narod vs rashodka na ministri deputati struva mnogo skapo sa bg narod a polsa nula sa bg

21

NoName

преди 5 години

Нищо хубаво не сме видяли от САЩ няма и да видим... Се едно да чакаме да видим нещо добро от Русия... Колкото по дистанцирани сме от тези две страни толкова по-добре!

20

Бате Гойко

преди 5 години

Успехът на България като лидер в региона е важен за насХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА На тоя мустакат "ястреб", ако му дадеш глобуса, няма да му стигне 1 час да намери къде е България. Даже двамата с Тръмп няма да успеят.

19

Жоси

преди 5 години

Висока висока ама визите си остават ! На езика на дипломацията .....

18

граовец

преди 5 години

Империята на Злото е една бавноразвиваща се държава със затихващи функции.

17

тик так няма време

преди 5 години

Успехът на България като лидер в региона е важен за нас, заяви посланик Болтън.Русия губи лидерски позиции на Балканите. Сърбия остава назад. Гърция в криза . . .Очаквам протестите на майките да се ожесточат.Това правителство е трън в петата на Москва. Както и всички Българи от време оно.

16

Зозо

преди 5 години

Тръмп ще дойде в София! Комунягиииииииии, сънувате ли Бойко? Захариева не е Захарова хахахахаахааааааааааа...

15

Анонимен

преди 5 години

А за търговията с български паспорти поговориха ли си?

14

Анонимен

преди 5 години

Безрезултатно посещение.ПАК ОСТАВАМЕ НА ВИЗИ, ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТРОЙНА ЦЕНА ЗА ТОКА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ.ЯЛОВО ПОСЕЩЕНИЕ.